websitemdeki adsense reklamında gördüm,
Limitsiz internet ve sınırsız konuşma keyf ayda 49.99 yazıyordu turk.net in araştırın isterseniz
Limitsiz internet ve sınırsız konuşma keyf ayda 49.99 yazıyordu turk.net in araştırın isterseniz
hocam gördüm aslında bende o tarifeye geçmeye çalıştım ama o kadar müşteri hizmetleri kötüki anlatamam. 1 ay 10 gün oldu hala bağlmadılar. Bende başka firmayla çalışmak istiyorum
Ek Olarak:
Evet, 8mbit limitsiz (50 gb adil kullanım kotalı) internet ve aile+spor+belgesel kanallarını izleyebiliyorum. Şuan 79 TL ödüyoruz bunun için fakat uydu cihazı veya çanak için ekstra maaliyet binebiliyor.
Alt yapı olarak ***** kullanılıyor. Genellikle 8mbit desteklenmediği için bağlantının kesildiğini söylüyorlar ama nedense halen sürekli 8mbit ilekullanıyorum. Her 2 ayda 1 kere bu sorun nüksediyor. Tabi bu sorun benim bölgemden kaynaklanıyor olabilir. Daha bir hafta evvel komşumuz istediği için arayalım dedik d-smartı. Bize kayıt sesi çıktı sizi arayacağız diye. Ertesi günü aramışlar ancak.
Alt yapı olarak ***** kullanılıyor. Genellikle 8mbit desteklenmediği için bağlantının kesildiğini söylüyorlar ama nedense halen sürekli 8mbit ilekullanıyorum. Her 2 ayda 1 kere bu sorun nüksediyor. Tabi bu sorun benim bölgemden kaynaklanıyor olabilir. Daha bir hafta evvel komşumuz istediği için arayalım dedik d-smartı. Bize kayıt sesi çıktı sizi arayacağız diye. Ertesi günü aramışlar ancak.
Hocam çok pahalıymış sizinkide. Eğer bölgenizde uydunet bağlantısı varsa uydunet kullanın derim. 32 tl