kaderebak adlı üyeden alıntı

Şuan en uygun TTnet, ben dsmarttan geçiş yaptım, 16 mb 50 gb AKN 43 tl 24 ay taahhüt lü olarak , internetten başvurursan ilk ay bedava veriyorlar.

Ben başvurdum , 18 günde bağladılar :D hazır hat hazır modem :D komedi gibi , 16 mb bağlantı verdiklerinde SNR marjı 6,4 lerde oluyor ve dakikada bir bağlantı kopuyor , arıyorsun durumu anlatıyorsun , adamlar ezber yapmış , hemen neti 8 mb te çekiyorlar , tekrar arıyorsun satarken 16 mb sattınız bağlantı şuan 8 mb , bu sefer 16 ya yükseltiyorlar , durum yine aynı.

8 mb e çektiklernde hat gürültüsünden CRC hataları meydana geliyor ve sivas istanbul arası ping değerin, belirli bir süre internet kullandığın zaman 2400 lere vuruyor :D

1 ay oldu sorunu çözemedik :D lafı fazla uzatmayayım , tüm firmalar alt yapı olarak *****i kullandıkları için problemler hep aynı.

En iyisi şu , hangi firmayı kullanıyor isen onda devam edeceksin. Telefon açacaksın , benim taahhüt bitti , şu firmada şu kampanya var , sizin bana sunacağınız bir kampanya varmı yoksa geçiş yapacağım diyeceksin , bak bakalım tarifeler nasıl düşüyor :D

BEn dsmartta bu şekilde yaptım , adam 6 ay 16 tl diğer aylar 28 tl yaptı neti.

Yok hocam ben *****te hemen hemen hiç sorun yaşamadım diyebilirim. 2 yıl 3 ay kullandım 2 kere problemle karşılaştım ondada hallettiler. Fakat fiyatlar çok pahalı. Aslında uydunetin çok güzel kampanyaları var ama onunda bağlantısı her yere yok