kalbimomer adlı üyeden alıntı

Piyasa bu şekilde çalıştığından dolayı ve makul ücretler bulunması ile makalaler yazılmaktadır. İstemiş olduğunuz gibi makalelerin yazılmasında profesyonel makale yazarları ile çalışmanız gereklidir.

Saygılarımla;

Sanırım konuyu yanlış anladınız. Bir makale yazdırmak niyetinde değilim ki? Daha bir konuya yorum yazarken, neden açıldığını okumuyorsanız; sizin veya belirttiğiniz kişilerin de nasıl yazacağını açık bir şekilde görmüş oluyoruz. Kendinize biraz daha üzerinde çalışıp yazabilirsiniz.

Ek Olarak:

political adlı üyeden alıntı

Kitap okuma konusunda sıkıntılı bir ülkedeki insanların yazı yazma konusunda ne kadar iyi olmasını bekliyorsunuz ?

Elbette, genel durum bu. Ancak belki genç nesil ile düzelir diye bekliyorum. Hata yapmadığıma eminim. Geçenlerde Youtube'de para kazanma isimli bir videoya bakıyordum. Anlatan kişi diyor ki; "Ben İngilizce videoları bulup, yayınlıyorum. Adamlar neredeyse bizim izledikten sonra tek bir kelime bile etmeyeceğimiz, videonun altındaki yazılara yorum yazıyorlar". Yani, biz neden bu duruma gelemiyoruz? Batılı mı olamıyoruz? Yoksa, batının bu huyumuzu kopyaladığı doğulu kökümüzü mü, unutuyoruz?