Ben düşüncenize katılmıyorum. Genel seyir itibari ile modadan anlayan erkek yoktur. Genel seyir itibari ile de web teknolojilerinden anlayan bayan çok azdır. Bu iki unsur bir araya gelerek portal oluşturuyoruz. Bunda bir beis görmüyorum. Evet, piyasada çok sayıda satılık moda sitesi de var. Ancak bugüne kadar aylık bin liranın üzerinde gelir getiren ona yakın moda sitesi sahibi tanıdım. Hepsi de erkekti. Ancak dışarıdan bayan editörler ile işi yürütüyordu.
Bunun dışında uzmanlık alanı derseniz, ona katılırım. Ben tarihçiyim ve uzmanlık alanım da bu. Tarih konusunda yüzlerce sayfalık ilmi dokümanlar yazıyor ve paylaşıyorum. Ancak bana bunların bir yıl süresince maddi geliri sadece 21,45 TL. Web teknolojilerindeki külfeti ise yaklaşık 75 TL. Yani hemen hemen dört katı maddi olarak zarardayım. Ekstra ben buna mesai harcamışım ve işimden alıkoymuşum kendimi. Bu da ayrı bir külfet. Tüm bunların karşılığında ne alıyorum? Okunmayan bir blog...
Türkiye olarak eksikliğimiz, önce okumayı öğrenebilmektir maalesef. En nihayetinde üç kitap okuyan herkesin yazar olduğu bir çağda yaşıyoruz.
Bunun dışında uzmanlık alanı derseniz, ona katılırım. Ben tarihçiyim ve uzmanlık alanım da bu. Tarih konusunda yüzlerce sayfalık ilmi dokümanlar yazıyor ve paylaşıyorum. Ancak bana bunların bir yıl süresince maddi geliri sadece 21,45 TL. Web teknolojilerindeki külfeti ise yaklaşık 75 TL. Yani hemen hemen dört katı maddi olarak zarardayım. Ekstra ben buna mesai harcamışım ve işimden alıkoymuşum kendimi. Bu da ayrı bir külfet. Tüm bunların karşılığında ne alıyorum? Okunmayan bir blog...
Türkiye olarak eksikliğimiz, önce okumayı öğrenebilmektir maalesef. En nihayetinde üç kitap okuyan herkesin yazar olduğu bir çağda yaşıyoruz.
Sen editörlük kısmından bahsediyorsun işin. Bunda bende bir beis görmüyorum ve buna yönelik birşey de söylemedim. Yani içeriği sen oluşturmuyorsun. Sitenin editörlüğünü üstleniyorsun, içeriği yine kadınlardan alıyorsun. Yani aynı kapıya çıkıyor söylediklerimiz. Benim demek istediğim, tamamen bir erkeğin oturup kadın sayfası için içerik üretmesi. Bu başarılı olmaz diyorum. Kendimi gayet iyi bir şekilde ifade ederim normalde ama sen başka bir konuya takıldığından ne demek istediğimi anlamadın sanırım.