Olric adlı üyeden alıntı

Bu konuda wmaracından bir şey beklemek manasız sanırım. Yani sonuçta sorunun kaynağı biziz. Yönetim gelipte "ucuz ve kalitesiz makale satışı yasak" diyemez ki. Alıcının bu bilinçte olup almaması gerek.


Şu an elimde bir iş var, onu yazıyorum. Alıcının web sitesindeki bir içerikte aynen şu cümle yazılmış:

Taşımacılığın sektürünün kalitesini firmamızda bulabilirsiniz.

Üçretsiz expertizim
Expercimiz


Müşterimin dili biraz kötü; dolayısıyla ona verilecek her makaleyi kabul edecek durumda. İşin komik yanı, dilbilgisinin kötü olduğunun farkında bile değil. Herkesi bilinçlendirmek imkansız gibi duruyor ama satıcıları koruyan bazı kriterler olmalı bence. Yani biz oturup iki yüz kelimelik bir makale için iki saatimizi harcarken, C/P yapan bizimle neden aynı fiyatlandırma üstünden iş yapıyor? WMAracı'nda özellikle makale konusunda taban bir fiyat belirlenmesi, uzman bir ekibin bireysel makale satışlarını denetlemesi güzel olmaz mı?

Makale konusuna girmişken başka bir noktayı daha değerlendirmeye almak istiyorum: Makale yazarlarına verilen süre. İki saat içinde, tanesi iki yüz kelime olmak üzere yirmi makale nasıl yazılır? Hangimiz bu kadar hızlı düşünebiliyoruz gerçekten? İki saat içinde sektör nasıl araştırılıp, makale hangi sürede yazılıyor ve redakte edilip gönderiliyor?

Where is the insaf?

Ek Olarak:

Zuperman adlı üyeden alıntı

çoğu kişi warez tema kullanmıyor , piyasada e-ticaret *** da aktif wmaracı paylaşım karşılıklı muabbet alanı gibi bir forum hani bu forum en başında da ticaret yönüyle açılmadı.

Warez veya themeforest e gidilmesinin nedeni artık düzgün tema çıkartmıyorlar çıkarttıkları zamanda kimilerine yüksek gelen fiyatlarla satışa çıkartıyorlar. Hal böyle olunca öğrenci milleti 100 tl bir temaya veremiyor napıyor warez arıyor.Ben tema yapanlara suç atmıyorum bu arada onuda belirteyim sonuçta emek veriyorlar.

Uzun lafın kısası ticaret ölmedi kullanıcıyı tatmin edicek tema çıkmadı.
Makale yönünden bakacak olursak artık herkez araştırmacı olduğu için satış olmuyor adam haberi okuyup kendi yorumluyabiliyor sadece vakit kaybetmek istemeyen şahıslar makale satın alıyor.


100 TL bir tema için yüksek mi sizce gerçekten? Akıllarında bir proje var ve para kazanmak istiyorlar diyelim; haftasonu barda bir şişe Absolute açtırmak yerine bira içerlerse, ileride belki barı satın alabilirler. Bakın bundan on yıl önce böyle toplu tema satışları yoktu biliyorsunuz. Herkes çatır çatır binlerce lira veriyordu. Kimi battı, kimi halen devam ediyor. 100 TL gerçekten çok uygun bir rakam ama söylediğimiz gibi temalar kesinlikle tatmin etmiyor. İnanır mısınız son iki haftada elli kadar tema inceledim ve alıp bir film sitesi açılabilecek bir temaya rastlayabildim yalnızca; geri kalanı birbirinin kopyası. Sadece fonksiyonlar bile başlı başına bir emek kesinlikle haklısınız ama tasarım tatmin edici olmayınca kim nasıl alsın?