-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok güzel sorunlara değinmişsiniz, bence ücretsiz makale yazılması yasaklanmalı. Yani ücretsiz olarak bir logo tasarlarsın, referans olur yada karşı tarafın logoya verecek parası olmaz vesaire. Ama ücretsiz makale yazmak nedir arkadaş ?
Ticaret sistemine değinecek olursak yeni sistemde kimlik fotokopisi olayı gelecekti sanırım gelsin çokta güzel olur. Kimlik fotokopisi onaylatmayan ticaret puanı veremesin. Forumda ki güvenliği arttıracaktır ve **************lık birazcık da olsa engellenecektir...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bana göre internette yapılan ticareti belli bir seviyede tutacak ve bunu denetleyecek bir kurum gerekli ayrıca **************lık olaylarında insanlar şikayet etmeye üşeniyorlar bununla ilgili bilgilendirmelerde yapılmalı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bilmiyorum gerçekten bazı tema fiyatları herkese hitap etmiyor şahsen ben 100 TL hayata bir arada göremwdim ödeme vs var kalmıyor ki 50 TL neyse alınır
Buna ek olarak artık script olayıda iyice arttı adam 100 TL temaya vereceğine script alırım diyor gdip script alıyor 20 TL daha fazla verip bide bizim uyanık arkadaşlarımız başka yerden bulup 2 değiştirip satmaya çalışıyorlar
Buna ek olarak da **************lar iyice arttı kimseye güven kalmadı satışı yapıyorsun teslim aadim diyip parayı geri alıyor paypal vs üzerinden
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
türk işi tema almamamın nedeni verilen 160 lira verip aldığın tema için desteğin çok zayıf olması oysa ki themeforest'ta 55 dolara aldığım tema için neredeyse anında destek veriliyor ne varsa yabancılarda var