-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
piyasanın düşmesi normal okullar bitti :) Kurumsal firmalardaki çalışanlar vs tatil e gitmeye başladı tatil zamanları kurumsal firmalar forumlarda fazla aktif olmazlar çoluk çocuk piyasayı düşürdüğü için, Ben kendimden örnek vereyim çocuklar 1,5 TL domain alıp sponsor hostingden yararlanıp site başı 5 tl tanıtım yazısı satan bir çok çocuk var her forumda O yüzden benden hizmet alanlar bilir zaten beni yaz dönemini elaman eksikliğinde forumlarda aktif olmam fazla ama verilen işler kesinlikle aksamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende katılıyorum destek çok zayıf o yüzden ve bizim arkadaşlarımız yeniliğe ayak.uydurmalarjni bekliyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Tema, script: Hangi sektörde olursa olsun, Türk coderlerin hazırladığı temalar hep birbirine benziyor. Ve artık bu durumdan sıkıldım. Bu yüzden warez veya themeforest'a yöneliyor insanlar. Ki, haklılar da.
Alan Adı: İnsanlar artık ucuza domain reglemeyi biliyorlar. Godaddy, NS, gibi yabancı siteler mevcut herkesin bildiği gibi.
Makale: "Copy-paste varken, makale alımına ne gerek var?" tipik türk kafası. Sonra niye sitemin hit'i düşük?
NOT: Havuz gibi bir sistem gelmediği sürece bu piyasa böyle devam edecektir. İnsanlar dolandırılma korkusunda iş yapmak istemiyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Yazıların hepsini okumadım ama sahtekarlığı engellemek adına tüm webmaster sitelerinin ortak olarak kullanabilecek bir veri tabanı olsa nasıl olur. Örneğin wmaracında sahtekarlıktan ban yiyen bir kişi farklı kullanıcı adı altında *** sitesinde sahtekarlık yapabiliyor. Bunu engellemek amacı kredi kartı cep no ve tc kimlik no ile kayıtı sağlayabilsek ve bu açılan web sitesinde sorgulama yaptığımızda kullanıcıların geçmişini(diğer sitelerde)görebilme imkanı olsa biraz daha güven ortamı olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
wmaracinin tek hatası artık wmaracına kolayca üyeligin olmadıgına kullanıcılarını göstermek... 2 kere darbe yedim burada mesala ilkini um ursamadım ufak diye ama ikinci darbe 87 tl idi...! Yani dışarıdan adam geliyor kolayca üye oluyor makale satıyorum diyor ücreti gönderin deyip bu şekilde 10 kişiden para alsa al sana temiz 100 tl sonrada topukla.... hal böyle oluncada makale yazdıracagıma kendim yazarım diyor... KESİNLİKLE WMARACI yetkilileri bu kolay üyeligi ortadan kaldırmalılar ozaman ticaret olan güven yeniden yükselebilir..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ortak veritabanı fikri hoşuma gitti aslında biraz para olsa bi site kurulur sırf bu internet üzeri ticaret için wmaraci *** fuub iyinet gibi forumlar ile de anlaşılır oraya yönlendirirler e ticaret kısmını site içinse TC kimlik sistemli onaylama koyulabilir eğer dolandırılma gibi bir şey olursa polise bilgiler yollanır site tarafından
Biraz birikmiş olsa aslında güzel proje olurdu özel script vs lazım tabi