Roycolt adlı üyeden alıntı

Tema, script: Hangi sektörde olursa olsun, Türk coderlerin hazırladığı temalar hep birbirine benziyor. Ve artık bu durumdan sıkıldım. Bu yüzden warez veya themeforest'a yöneliyor insanlar. Ki, haklılar da.

Alan Adı: İnsanlar artık ucuza domain reglemeyi biliyorlar. Godaddy, NS, gibi yabancı siteler mevcut herkesin bildiği gibi.

Makale: "Copy-paste varken, makale alımına ne gerek var?" tipik türk kafası. Sonra niye sitemin hit'i düşük?

NOT: Havuz gibi bir sistem gelmediği sürece bu piyasa böyle devam edecektir. İnsanlar dolandırılma korkusunda iş yapmak istemiyorlar.


Aynen katılıyorum. Tema script vs gibi olaylar için Türkiye de themeforest tarzı bir sistem açılmalı veya ona benzer kuçuk bir sistem. Türkiye de temaların çoğu birbirine benziyor. Örneğin sitem için wp magazine ( dergi ) temaları arıyordum. Turkiyede bu tarz kodlayan kişi yok (veya benim gorduğum aktif olarak satış yapan yok ).

Şuda bir gerçek 100 tl ye Turkiyede satılıyor genelde temalar. Bize çok geliyor. Themeforestte ki tema sanki kaç para ? Ortalama 48-63 $ civarında. TR parasıyla da aynı fiyata denk geliyor. Ha şu var o temalar kadar göze hoş durmuyor bence.