lostyazilim

Sürekli Zamanımızı Ayırdığımız Projemiz Neden Böyle?

16 Mesajlar 1.519 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

site olarak fazla bir şeye değinmeyeceğim.Ekibinizi olabildiğinde genişletmeye ve alanında uzman kişileri dahil etmeye çalısın.Size birisi yöneldiğinde konuya göre ziyaretçiyi dağıtırsınız.Yani ne kadar fazla kişi olursa o kadar iyi olur bilgilendirmeler sağlıklı olur. Tasarım olarak iyiştirilebilir. Gelir modeli olarak size soru sorarken şunu fark ettim.Şunu yapabilirsiniz atıyorum sadece örnek veriyorum. Ben size arabam hakkında soru soruyorum lastikleri değiştirme vs siz bana bir firma öneriyorsunuz bende o firmadan alış veriş yaparsam sizde belirli bir ücret alırsınız yani ücretli olarak firmalarla konusun sisteme dahil edin.Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım sistemi tasarım vs olarakta düzenlerseniz proje büyük çaplı olabilir para harcayacaksınız yalnız

Mükemmel önerileriniz için çok teşekkürler, iş birliği önerinizi önceden de düşündük ancak kar amacı gütmeyen politikamıza uygun düşer mi buna karar veremedik zira dediğiniz komisyon almak oluyor.

wmaraci
reklam

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
sizde siteye özel anlaşırsınız indirim ayarlarsınız sadece önerirsiniz yakasına yapışmazsınız atıyorum.Bizim sistemimizde kullanıcılara özel indirim sağlayan bir firma var ona bakabilir ister farklı firmalarla çalışabilirsiniz dersiniz direk bundan al derseniz çelişirsiniz

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

sizde siteye özel anlaşırsınız indirim ayarlarsınız sadece önerirsiniz yakasına yapışmazsınız atıyorum.Bizim sistemimizde kullanıcılara özel indirim sağlayan bir firma var ona bakabilir ister farklı firmalarla çalışabilirsiniz dersiniz direk bundan al derseniz çelişirsiniz

İlginiz, düşünceleriniz çok değerli ancak bu bizim politikamıza uyamaz ve uyamayacak bu komisyon alma ve karlı işe yönlendirme gayesinde bir yaklaşım olur, kullanıcılarımıza bu değerle yanaşmak yerine dileyen kullanıcılarımızın bağışlarıyla ilerlemek sizce daha iyi olmaz mı?

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
üzgünüm Türkiye'de bağışla ayakta kalamazsınız farklı bir gelir modeli bulmalısınız o zaman reklam kalıyor.Onun içinde trafik almalısınız.Onun içinde para harcamalısınız

Ek Olarak: üzgünüm Türkiye'de bağışla ayakta kalamazsınız farklı bir gelir modeli bulmalısınız o zaman reklam kalıyor.Onun içinde trafik almalısınız.Onun içinde para harcamalısınız

wmaraci
wmaraci

Skala Skala https://mekasosyal.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İletişim Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
Sitenizin matığı çok güzel fakat kusura bakmayın burda duydum sitenizi. Bu sorunu ilk başlarda reklam veya diğer yardımcı araçlarla giderin. Forumlarda yayın. Temanız da arkadaşların dediği gibi çok sade kalmış geliştirirseniz çok hoş olur. Dediğim gibi mantık süper ama daha fazla insana hitap edin reklam verin yayın. Son olarak şunu da söyleyeyim. Denildiği gibi bağış sistemiyle zor olur.

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Skala adlı üyeden alıntı

Sitenizin matığı çok güzel fakat kusura bakmayın burda duydum sitenizi. Bu sorunu ilk başlarda reklam veya diğer yardımcı araçlarla giderin. Forumlarda yayın. Temanız da arkadaşların dediği gibi çok sade kalmış geliştirirseniz çok hoş olur. Dediğim gibi mantık süper ama daha fazla insana hitap edin reklam verin yayın. Son olarak şunu da söyleyeyim. Denildiği gibi bağış sistemiyle zor olur.

Anlıyorum gidebildiğimiz kadar ilerleriz çünkü direk komisyon sistemine yönelmemiz kullanıcılarımızı kandırmak olur, ayrıca diğer arkadaşların da Helpchat hakkında fikirlerini merak ediyorum hiç kullandınız mı? Nasıl buldunuz? Önerileriniz neler?

Ek Olarak: Hiç önerisi olan arkadaşım olmaması beni gerçekten üzdü.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al