mgtdizayn adlı üyeden alıntı

piyasanın düşmesi normal okullar bitti :) Kurumsal firmalardaki çalışanlar vs tatil e gitmeye başladı tatil zamanları kurumsal firmalar forumlarda fazla aktif olmazlar çoluk çocuk piyasayı düşürdüğü için, Ben kendimden örnek vereyim çocuklar 1,5 TL domain alıp sponsor hostingden yararlanıp site başı 5 tl tanıtım yazısı satan bir çok çocuk var her forumda O yüzden benden hizmet alanlar bilir zaten beni yaz dönemini elaman eksikliğinde forumlarda aktif olmam fazla ama verilen işler kesinlikle aksamaz.

İş kalitesi konusunda müşteriyi nasıl bilinçlendireceğiz peki? Böyle oturup bekleyecek miyiz? Önerileriniz nedir?

Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

Bende katılıyorum destek çok zayıf o yüzden ve bizim arkadaşlarımız yeniliğe ayak.uydurmalarjni bekliyoruz

Toplu tema-script satışı yapan arkadaşların bu şikayetleri okumaları gerekiyor.

Roycolt adlı üyeden alıntı

Tema, script: Hangi sektörde olursa olsun, Türk coderlerin hazırladığı temalar hep birbirine benziyor. Ve artık bu durumdan sıkıldım. Bu yüzden warez veya themeforest'a yöneliyor insanlar. Ki, haklılar da.

Alan Adı: İnsanlar artık ucuza domain reglemeyi biliyorlar. Godaddy, NS, gibi yabancı siteler mevcut herkesin bildiği gibi.

Makale: "Copy-paste varken, makale alımına ne gerek var?" tipik türk kafası. Sonra niye sitemin hit'i düşük?

NOT: Havuz gibi bir sistem gelmediği sürece bu piyasa böyle devam edecektir. İnsanlar dolandırılma korkusunda iş yapmak istemiyorlar.

Tema-script satıcılarının ve forum yönetiminin bu konulara el atması gerekiyor.

Alan adı konusunda ne yapılabilir bilmiyorum. Sizin öneriniz nedir? Firmalar ne gibi aksiyonlar almalı?