Önerilerimi daha doğrusu önerilerimizi dikkate alacak yönetici ben burada göremediğimden ötürü susma hakkımı kullanmak istiyorum , geçmiş zamanda bir öneri getirdiğimde ya susturmak için o konu kapatıldı yada uzaklaştırıldım :) , konu kapanmasın sizler devam edin arkadaşlar çünkü benim gerçekçiliğim sistemin kölesi olmuş insanların canını yakıyor ve sözlere tahammül edemiyorlar.
Açıkçası o yönetimle bu yönetim aynı mı bilmiyorum ama şimdiki yönetim en küçük üyelik sorununda bile yardımcı oluyor ve bir iletişimci olarak söylüyorum ki gerçekten iyi niyetliler. İyi niyetleri konuşma şekillerinden belli oluyor. Belki birkaç kişi vardır bahsettiğiniz şekilde ama sıradan bir üyelik sorununda bile bu kadar ilgililerse üyelerini düşünüyor olmalılar.
***'da Hala Aktif olarak Ticaretin devam ediyor, Şahsen 3 günde 10 Trader aldım.
Ticaret aktif, ancak wmaraci'nda ticaret biraz daha sönük duruyor.
Ticaret aktif, ancak wmaraci'nda ticaret biraz daha sönük duruyor.
Önerileriniz nedir? WMAracı'ndaki ticaretin gelişmesinde yönetimin ve üyelerin ne gibi aksiyonlar almaları gerekir?
Wmaracı ticaret platformu olmayabilir fakat burada ufakta olsa bir ticaret dönüyormu dönüyor insanlar ekmek yiyormu yiyor.. Ticaret ticarettir ufakta olsa büyükte olsa bir yerde ticaret dönüyorsa bence daha dikkatli ve katı kurallar konulmalı çünkü insanlar mağdur oluyorlar.. Bu mağduriyeti gidermekte wmaracı yetkililerine düşüyor... Para iş yerinde kazanılırmı derseniz katılmıyorum para her yerde kazanılabilir.. evde oturararkta işe giderekte önemli olan nerede degil nasıl kazanabildiğindir..! Saygılar
Peki ne yapmalıyız? Ne yapmalılar?
Haydi, beyin fırtınası millet!