Merhabalar,
Yaptığım bir nevi reklam materyali olsa da öncelikle kar amacı gütmediğimizi, kesinlikle komisyon almadığımızı ve hiçbir şirkete bağlı olmadığımızı belirtmek isterim, büyük bir ekibimiz var ve uzun süredir hizmet veriyoruz web alanında uzman kişilerin de aramıza katılmasıyla Wmaracı üyelerine de destek vermek oldukça iyi olur diye düşünüyorum ve şahsen bu başlığı açıyorum, sitenizin değerlendirilmesi, profesyonel dmoz eklemesi[ bir dmoz editörümüz yok yani biz profesyonel olarak ekleriz garanti etmiyoruz] siteniz hakkında öneriler vb. gibi konularda da artık HelpChat.org olarak hizmet veriyoruz web alanında verdiğimiz hizmetler alanımızın bir böümünü oluşturuyor, bunun dışında yaşantımız içerisindeki neredeyse her konuda hizmet vermeye çalışıyoruz, sizin için araştırıyoruz, düşünüyoruz ve kesinlikle ücret talebi yok çünkü politikamız kar amacı gütmeden ilerlemek Vikipedi'nin daha destekli ve çevrimiçi hali gibi, bağışlarla ilerliyoruz, umudumuz ve inancımız olan kendini bu işe odaklayan entelektüel ve alanında uzman bir ekibimiz var, böylesi bir ekip zor oluşturulur aslında biraz şanslı olduğumuzu söylemem gerekli, hepinize teşekkürler inanın inancımız ışığında ilerliyoruz ve internette yeni bir boyut açmak istiyoruz, ilerlemek ve dünyada her dilde hizmet vererek her zaman kar amacı gütmeyen politikamızı korumak istiyoruz böylelikle asla kalitemiz ve inancımız bozulmamış olacak.
Hepinize şimdiden destekleri için teşekkürler, Wmaracına da teşekkürler, ben bir Helpchat temsilcisi olarak bunu buraya yazma ihtiyacını bizzat duydum.
Saygılarımla...
Ek Olarak: Tek amacımız internete gönül vermek ve hizmet vermek inancımız umutlarımız var tek inancımız budur başka bir amacımız, emelimiz kesinlikle yoktur arkadaşlar, çok teşekkürler.