ers0be
new project loading...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
PC Teknik
-
-
Ad Soyad
E** i**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
türk projesi olması güzel de, benim anlamadığım neden ingilizce alan adları kullanılıyor.
proje olarak gerçekten başarılı, beni de listeye ekleyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Teşekkür ederim henüz sadece fikirlerinizi alıyoruz şimdilik sadece HelpChat'de uzmanlarımız cevaplama yapıyor ayrıca adının HelpChat olmasının nedeni ileriye dönük evrensel olmasının daha rahat olacağından kaynaklı bir durum.
Başka arkadaşlar da lütfen fikirlerini belirtsin hemen helpchat.org dan helpchati dneeyip de fikirlerinizi belirtebilirsiniz bu mümkün, teşekkürler her türlü değerlendirmeyi yapın lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar,
Yaptığım bir nevi reklam materyali olsa da öncelikle kar amacı gütmediğimizi, kesinlikle komisyon almadığımızı ve hiçbir şirkete bağlı olmadığımızı belirtmek isterim, büyük bir ekibimiz var ve uzun süredir hizmet veriyoruz web alanında uzman kişilerin de aramıza katılmasıyla Wmaracı üyelerine de destek vermek oldukça iyi olur diye düşünüyorum ve şahsen bu başlığı açıyorum, sitenizin değerlendirilmesi, profesyonel dmoz eklemesi[ bir dmoz editörümüz yok yani biz profesyonel olarak ekleriz garanti etmiyoruz] siteniz hakkında öneriler vb. gibi konularda da artık HelpChat.org olarak hizmet veriyoruz web alanında verdiğimiz hizmetler alanımızın bir böümünü oluşturuyor, bunun dışında yaşantımız içerisindeki neredeyse her konuda hizmet vermeye çalışıyoruz, sizin için araştırıyoruz, düşünüyoruz ve kesinlikle ücret talebi yok çünkü politikamız kar amacı gütmeden ilerlemek Vikipedi'nin daha destekli ve çevrimiçi hali gibi, bağışlarla ilerliyoruz, umudumuz ve inancımız olan kendini bu işe odaklayan entelektüel ve alanında uzman bir ekibimiz var, böylesi bir ekip zor oluşturulur aslında biraz şanslı olduğumuzu söylemem gerekli, hepinize teşekkürler inanın inancımız ışığında ilerliyoruz ve internette yeni bir boyut açmak istiyoruz, ilerlemek ve dünyada her dilde hizmet vererek her zaman kar amacı gütmeyen politikamızı korumak istiyoruz böylelikle asla kalitemiz ve inancımız bozulmamış olacak.
Hepinize şimdiden destekleri için teşekkürler, Wmaracına da teşekkürler, ben bir Helpchat temsilcisi olarak bunu buraya yazma ihtiyacını bizzat duydum.
Saygılarımla...
Ek Olarak: Tek amacımız internete gönül vermek ve hizmet vermek inancımız umutlarımız var tek inancımız budur başka bir amacımız, emelimiz kesinlikle yoktur arkadaşlar, çok teşekkürler.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
wikipedia felsefi ile online yardım platformu :) elinize sağlık, başarılar dilerim ekip arkadaşlarınıza ve sizlere.
Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Guzel bir hizmet severek yaptiginiz belli oluyor.Tebrik ederim.