"Arkadaşlar Merhaba! Eminim ki Birçoğunuz Başlığı Okuduktan Sonra Daha Çok iPhone 6'yı Merak Ettiğinizden Değil de Beni Azarlama İsteğinizden Dolayı Buradasınız. Evet Bu iPhone 6 Hakkındaki Bu Tarz Haberler Soz Zamanlarda İyice Arttı Farkındayız Hepimiz. Ben de Sırf Gönderme Yapabilmek Adına Böyle Bir Başlıkla Bu Yazıyı Yazma İhtiyacı Duydum. Böylece Artık iPhone 6 ile İlgili Haber Görürsek Direk Bu Konunun Linkini Verebileceğiz
Kimi Zaman iPhone 6 ile İlgili Haber Sitelerinde veya Forumlarda Böyle Haberlere Rastladığımda "Yeter Artık!" Şeklinde Yorum Yapma ihtiyacı Duyuyorum. Buna Karşılık Yazarlar "İstemiyorsanız Okumayın!" Şeklinde Yanıt Veriyorlar. Evet iPhone 6 Merak Edilen Bir Cihaz Olabilir. Ama Son Zamanlarda İnsanların iPhone 6'yı Heyecanla Beklediğini Farkeden Site Sahipleri İnsanların Meraklarını Giderecek Şeyler Yazmak Yerine Kesin Başlıklarla Arama Motorlarından Hit Toplamaya Çalışıyorlar. iPhone 6'yı Emin Olun Hepinizden Çok Merak Ediyorum. Çünkü Bir Çoğunuzun Aksine Ben Apple ile Daha Çok Küçük Yaşlarda Tanıştım. 5-6 Yaşındayken Turuncu Renkli Bir iMac Kullandığımı Hiç Unutmam. Benim Şu Anki Cep Telefonum iPhone 4S. Evde Babamın Kullanıyor Olduğu Tablet ise iPad 4G.
Google'a "iPhone 6 Çıktı" Yazmayı Deneyin. Ne Gördünüz? 3,370M Sonuç Bulunmuş Değil mi? İlk 10 'daki Linklere Tek Tek Tıklayın Bakalım. Her Birinde Farklı Bir Konseptle Karşılaşmadığınızı İddaa Edebilir misiniz? Aslında Dediğim Gibi Bunlar Yalnızca Hit Çabaları, Eminim ki Bu Haberlerin Yazarları Bile Bu Haberlere İnanmıyor.
Apple'ı Samsung'la Karıştırmayın. Samsung'un 5-6 Ayda Bir Yaptığı Lansmanların Aksine Apple Üst Segment Akıll Cep Telefonu iPhone'u 1'er Yıl Aralıklarla Tanıtıyor. iPhone 5S-5C'nin 10 Ay Öne Tanıtıldığını Düşünürsek 1,5-2 Ay Sonra iPhone 6'nın Tanıtılacağını Düşünebiliriz. Ayrıca iPhone 6 Sızdırıldı Haberlerine İtibar Etmeyiniz. Apple'ın veya Foxconn'un Hiçbir Çalışanı Prototip Örneğini ya da Herhangi Bir Özelliği Paylaşarak Kendini İşten Attıracak Kadar Enayi Değildir.
Not : Arkadaşlar Bu Hayatımda Zaman Ayırıp %100 Kendim Yazmış Olduğum İlk Makalem. Hatalarımı Söylerseniz Minettar Kalırım. İyi Günler, Keyifli Forumlar"
Yalnızca cümlenin ilk kelimesi büyük harfle başlar; dilbilgisi alışkanlık kabul etmez.
Direk: Yanlış - Direkt: Doğru
Farketmek: Yanlış - Fark etmek: Doğru
Gerekli yerlere virgül konmamış.
Noktalı virgül kullanımı sıfır.
Birçok yazım hatası mevcut.
Makale üslubuna değinmek istiyorum biraz:
Bu tür yazılar, genellikle, haber temalı teknoloji siteleri için hazırlanmakta olup, biraz daha haber dili içermelidirler. Makale yazarken, müşteriden bir adet örnek istemen, her zaman yararına olur.
Ek olarak: Ne olursa olsun, hiçbir makalede argo kullanmamalısınız.