ismail03 adlı üyeden alıntı

arkadaşlar hep kendinizi düşünüyorsunuz ama sizin (genel konuşuyorum) yaptıklarınız Bu yüzden bir çok kişiden iş almaya çekindim ve yaptırmadım nedeni mi ? çok sıkıyorsunuz Bazen yapamıyacağınız şeyleri söylüyorsunuz örnek olarak mesajlarımdan bir tanesini paylaşayım >kolay gelsin backlink paketi satın almak istiyorum ancak aklıma takılanlar var sitemin alexa değeri yüksek düşer mi düşersede geçici mi olur >Yok efendim geçici olmaz faydasını görürsünüz garanti verebiliriz >200 wikibaclink zarar getirmez mi (forumda okumuştum) > backlink sonucta zarar getirmez >Sandoxa girdiğinde destek olur musunuz

cevap yok bu sadece bir örnek bu yüzden *** a üye olmayı çok istiyorum Wmaracı heryönden güzel (en azından saçma sapan yarışmalar yok) ancak Ticarette *** üyelik Yok sinir bozucu yönü
Ayrıca hiç kimse ikram yapmıyor Çok kırılıyorum köy sitesi Teması yapacak kişi yok :D

Bence önemli bir konu. Bir hizmet veriyorsa destek vermekten de çekinmemeli insan. Nihayetinde etkili hizmetin ve pazarlamanın temelinde destek yatıyor. Satıcı arkadaşlar duyuyor musunuz?

İkram konusuna gelince, bence tasarım ve kodlama kolay bir iş değil. Bunun için ücretsiz bir tema bulup özelleştirebilirsiniz bence. O konuda haklarını yemeyelim satıcıların :)