Sitem Hakkında Yardım Edene ve Çözüme ulaşılırsa sitemde reklam+ tanıtım yazısı veriyorum. Sorunuma gelirsek Google bana haber vermeden küstü şimdi barışmak istiyorum :D Detaya gelirsek Google'dan eskiden hit geliyordu şimdi hiç gelmiyor. Yavaş yavaş düştü. MAkalelerim ne kadar uzun olursa olsun konu ile alakasız sitelerin yanında tutuluyorum.
Örnek verirsem

"telefonun kasmasını engellemek" Anahtar kelimeli yazıma bakın. Dün yazmama rağmen google gibi getir yapmama rağmen ve Anahtar kelimemi başta ortada sonda yazmama rağmen ve 300 kelime yazmama rağmen daha 500 içinde bile değilim. Bu yazılarımı kimse okumayacaksa niye yazayım.

Bugün Google'dan kimse girmedi. Ramazandan önce 50'ye kadar çıkıyordu devam etseydi şuan 200 lere çıkmıştım ama bir gün bir şey oldu geri düştüm. Bu işte bir şey olduğunu biliyorum ama ne olduğunu bilmiyorum.

Sitem : http://www.androcop.com/

Ayriyetten hitimin bir anda düşmesinden sonra Google'da indexlerim arttı yani 800 olan indexim hızlıca 1700 lere yükseldi. Şimdi ise 1670'te yani hiç değilmiyor 2 haftadır aynı. Alexa durumum iyi fakat oda artıyor fakat bazı sitelerden backink aldım düzelteceğine inanıyorum.

Bu sorun neyse ve bulumazsam sitem 1-2 aya kadar çöp site olacak.
Dmoz kayıdı var fakat o önemli değilmiş heralde. Başka ne yapabilirim önerileriniz nelerdir. Yada dediğim gibi bana çok yardım eden yani Team Wiever ile bağlanıp sorunu çözenin Sitemde tanıtım yazısını paylaşıyorum + 1 aylık sitebar da reklamını gösteriyorum. Bayağı yazmışım :D

Ek Olarak: Yok mu yardım eden uzun yazdığım için :D

Edit: SORUNUMA "Mağara Adamı" tarafından yardım edilmiştir. Kendisine teşekkür ederim ve ödülü istemediği için tekrar teşekkür ederim :)