Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Konu için teşekkürler. Fakat bir kaç defa Türkiye firmalarından domain aldım. Ve her defasında pişman oldum, çok sorunlar yaşadım. Sonrasında ne domain panelime erişebildim, ne firmaya mail atabildim. Bazı firmalara mail attım ama geri dönüşte olmadı. Domainte gitti, sitede, projede.

Sadece godaddy ve namecheap ile çalışırım. Her zaman istemişim Türk firmasına hayır vereyim. ama işlerini iyi yapmadıkları için, işe profesyönel yaklaşmadıkları için tercih etmiyorum.


Çok çok haklısınız bu konuda bende aynı fikirdeyim fakat yaşın yanında kuruda yanar hesabı oluyor biraz. Verdiğim türk firmaları güvenli firmalardır sadece türkticaretin biraz destek konusunda problemi var fakat diğer arkadaşada dediğimgi adam boştan yere 12 tl ye vermiyor alan adını. bakın örneğin cesur.net wmaracı formunun çalıştığı firma gerçekten güvenilir ve ilgililer fakat tuzlu.

Ek Olarak:

GClup adlı üyeden alıntı

Web hosting konusunda da kötü diyorlar, internet ortamında. Yani pek tavsiye edilmeyen bir site.


Hosting konusunu bilemiyorum ben çok iyi bir firma diye övmüyorum sadece ucuz olduğunu belirttim ve benimde 6 adet domainim onlarda. Sıkıntı yaşadımmı evet. Şöyleki film sitem için almış olduğum domain için gizli whois başvurusunda bulundum fakat 1.5 ay sonra ancak devreye girdi tabi o devreye girinceye kadarda bazı whois siteleri mimledi bile beni