Artık o hale getirdilerki piyasayı, sana yemin ediyorum bir iş için 500 lira bile demeye çekiniyorum. Oysa en az 800 lira edecek emeğimin karşılığı ama müşterinin ya kardeşim bunu 100 liraya satıyolar demesinden çekiniyorum. Bazılarına ise 100 lira bile pahalı geliyor. Abicim onlarla beni karıştırma, durum şöyle desende laf anlatamıyorsun.
Birde 20 liraya hosting satanlar var. Onlara ayrı bi sinir oluyorum. Adama süper bir web sitesi yapıyorum. Tamam anlaştık, teslim edicem. Hoop, giriyorum FTPye. Ne PHP desteği var ne yazma izni var, herşey sınırlandırılmış, eş zamanlı yükleme yok vs vs. 1mb dosyayı yarım saatte atıyorum. Ha atıldı, oh diyorum. Bu sefer curl kapalı bilmemne. Nerden aldın abi bunu, değiştir yada destek alalım diyorum. 1 hafta bekliyoruz curl açacak diye sunucuya bakan adam. Müşteride diyor. Ya kardeşim senin bu site bozuk. Aynen böyle diyor. Senin site bozuk :) Gelde laf anlat.
Kusura bakma sana yazıp duruyorum ama ortak dertler bunlar.
Birde 20 liraya hosting satanlar var. Onlara ayrı bi sinir oluyorum. Adama süper bir web sitesi yapıyorum. Tamam anlaştık, teslim edicem. Hoop, giriyorum FTPye. Ne PHP desteği var ne yazma izni var, herşey sınırlandırılmış, eş zamanlı yükleme yok vs vs. 1mb dosyayı yarım saatte atıyorum. Ha atıldı, oh diyorum. Bu sefer curl kapalı bilmemne. Nerden aldın abi bunu, değiştir yada destek alalım diyorum. 1 hafta bekliyoruz curl açacak diye sunucuya bakan adam. Müşteride diyor. Ya kardeşim senin bu site bozuk. Aynen böyle diyor. Senin site bozuk :) Gelde laf anlat.
Kusura bakma sana yazıp duruyorum ama ortak dertler bunlar.
aynı benim gibi senine verem etmişler usta :) dertler aynı çözüm yolu pek yok.. o yüzden internet çöp sitelerle dolu..