C-Uruc adlı üyeden alıntı

Hayır hocam para herkes için önemlidir. Ulemasından tut şeyhine kadar gerisini söyleyen yalan söyler. Helal olarak kazanmak daha fazla kazanmakta dinin gereğidir orasına bakmıyorum zaten..

Backlink hiç almadım. Hep site açıp kapattım. Ancak backlink hakkında bildiğim gördüğüm şudur.. Siteniz ile alakalı sitelerden backlink alınması iyidir diye biliyorum birde adam akıllı sitelerden. Ama bu konuda sizi yanıltmış olmayayım faydalarını söyleyen çok reklam yerine bencede bu mantıklı gelebilir sitenin yükselmesi için. Birde kendi siteniz için çaba sarfedin boşverin blogspot vs yi. Adam kapatsa kimse bir hak iddia edemez.

Reklam vererek reklamdan para kazanmak mumkun degil sonuc olarak ama hit ve kitle olusturmak icin yarar diyorsunuz. Ufak ufak reklamlarla kitle olusturduktan sonrada kazanc kendiliginden gelir zaten diye dusunuyorum. Facebook'a ve google a reklam vericem adsenseye bir faydasi olursada forumda bir konu acip yazicam. Reklamin gelir seviyesinde olmasada site icin artidi cok onu ogrendim. Cok tesekkur ederim verdiginiz güzel bilgiler icin :)