lostyazilim
tr.link

Aşırı kas çalışması ve sonuçları !

24 Mesajlar 12.136 Okunma
lstbozum
tr.link

Onur Onur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 0 / 297
  • Ticaret 65, (%98)
Bile bile kendi vücutlarına zarar veriyorlar ve iğrenç görünüyorlar. Doğal yöntemle oluşan kaslar daha göze hoş görünüyor.. Kas'ı geçtim Dövmeler, tüm vücutlarına dövme yaptıranlara ne demeli...

wmaraci
reklam

ozncnock ozncnock ss Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 64 / 25
  • Ticaret 6, (%100)
Arkadaşlar konuyu görünce çok şaşırdım hepinizde yanlış bir algı olmuş. Sanki fitness a giden böyle oluyor gibi bir düşünce olmuş. Yanlış düşünüyorsunuz. Ben 4 aydır fitness a gidiyorum. Daha yeni sayılırım. Fakat uzun süredir yapan abilerim ve hocalarım var.

Bu gördüğünüz vücut şekilleri bizim hoşumuza gitmiyor. Evet sokakdan 5 kişi çevirsek 5 ininde hoşuna gitmez zaten. Hastalık gibi bir şey bu. Kendileri istiyor ve yapıyorlar.

Ayrıca her fitness a gidenin vücudu böyle olmuyor. Bunlar aşırı derecede ilaç alıyorlar. Sizin kafanızdaki bir diğer ön yargıda '' protein tozu zararlıdır '' düşüncesi. YANLIŞ ! Normal bir insanın günde alması gereken protein kilosu x2 yani 80 kilo iseniz 160 gr almanız gerekir. ( Bir yumurtada 6 gr var ) Bu da nerdeyse imkansıza geliyor. Yani mecburen alıyorsunuz. Günde 20 gr falan idealdir. Hiç bir zararı yoktur. (Çok Önemli : Tabi kaliteli olanı )

Ama bu gördüğünüz insanlar günde 700 - 800 gr protein alıyor. ( Sadece tozlar ile ) Üstüne yan sanayi ürünler kullanıyorlar. Bu da çok çok zararlı. Ölüme kadar gidiyor.
islamAydinn

kişi bu mesajı beğendi.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

ozncnock adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar konuyu görünce çok şaşırdım hepinizde yanlış bir algı olmuş. Sanki fitness a giden böyle oluyor gibi bir düşünce olmuş. Yanlış düşünüyorsunuz. Ben 4 aydır fitness a gidiyorum. Daha yeni sayılırım. Fakat uzun süredir yapan abilerim ve hocalarım var.

Bu gördüğünüz vücut şekilleri bizim hoşumuza gitmiyor. Evet sokakdan 5 kişi çevirsek 5 ininde hoşuna gitmez zaten. Hastalık gibi bir şey bu. Kendileri istiyor ve yapıyorlar.

Ayrıca her fitness a gidenin vücudu böyle olmuyor. Bunlar aşırı derecede ilaç alıyorlar. Sizin kafanızdaki bir diğer ön yargıda '' protein tozu zararlıdır '' düşüncesi. YANLIŞ ! Normal bir insanın günde alması gereken protein kilosu x2 yani 80 kilo iseniz 160 gr almanız gerekir. ( Bir yumurtada 6 gr var ) Bu da nerdeyse imkansıza geliyor. Yani mecburen alıyorsunuz. Günde 20 gr falan idealdir. Hiç bir zararı yoktur. (Çok Önemli : Tabi kaliteli olanı )

Ama bu gördüğünüz insanlar günde 700 - 800 gr protein alıyor. ( Sadece tozlar ile ) Üstüne yan sanayi ürünler kullanıyorlar. Bu da çok çok zararlı. Ölüme kadar gidiyor.

Arkadaşlar yanlış anlamış olabilirde, bunlar zaten fitnesscılar değil. Whey alan takımdan değil yani. Bunlar direkt steroid vs.

demirelplus demirelplus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
bu videodan sonra başka bir videoya tıkladım aynı embedde valla adamın ayağı kesenimi ararsın 7 ceddine girenimi allaha hamd olsun halimiz iyi valla yatıp kalkıp halimize dua etmemiz gerek
Okeskin 27207

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al