Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Bile bile kendi vücutlarına zarar veriyorlar ve iğrenç görünüyorlar. Doğal yöntemle oluşan kaslar daha göze hoş görünüyor.. Kas'ı geçtim Dövmeler, tüm vücutlarına dövme yaptıranlara ne demeli...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar konuyu görünce çok şaşırdım hepinizde yanlış bir algı olmuş. Sanki fitness a giden böyle oluyor gibi bir düşünce olmuş. Yanlış düşünüyorsunuz. Ben 4 aydır fitness a gidiyorum. Daha yeni sayılırım. Fakat uzun süredir yapan abilerim ve hocalarım var.
Bu gördüğünüz vücut şekilleri bizim hoşumuza gitmiyor. Evet sokakdan 5 kişi çevirsek 5 ininde hoşuna gitmez zaten. Hastalık gibi bir şey bu. Kendileri istiyor ve yapıyorlar.
Ayrıca her fitness a gidenin vücudu böyle olmuyor. Bunlar aşırı derecede ilaç alıyorlar. Sizin kafanızdaki bir diğer ön yargıda '' protein tozu zararlıdır '' düşüncesi. YANLIŞ ! Normal bir insanın günde alması gereken protein kilosu x2 yani 80 kilo iseniz 160 gr almanız gerekir. ( Bir yumurtada 6 gr var ) Bu da nerdeyse imkansıza geliyor. Yani mecburen alıyorsunuz. Günde 20 gr falan idealdir. Hiç bir zararı yoktur. (Çok Önemli : Tabi kaliteli olanı )
Ama bu gördüğünüz insanlar günde 700 - 800 gr protein alıyor. ( Sadece tozlar ile ) Üstüne yan sanayi ürünler kullanıyorlar. Bu da çok çok zararlı. Ölüme kadar gidiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu videodan sonra başka bir videoya tıkladım aynı embedde valla adamın ayağı kesenimi ararsın 7 ceddine girenimi allaha hamd olsun halimiz iyi valla yatıp kalkıp halimize dua etmemiz gerek
2 kişi bu mesajı beğendi.