ART
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Radyo Müdürü
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnsanlar pastayı bölmekten korktukları için kazanıyorlarsa da açıklamayacaklardır. Mutlaka vardır ama.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://link.tl/hIAv
Keer
Technology Business ♥
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
takipteyim merak ettim :)
http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında bir çok kişide harika proje fikirleri var ama gerçekleştirecek azimleri yok. Örneğin iki yıl önce internet siteleri hakkında en ufak bilgim yoktu. Şimdi ise kendi tema mı kodluyorum. İki gece önce yatmadan aklıma bir fikir geldi. Bir mobil oyun fikri. Oyun sonsuz yani bir bölüm sonu vs. yok ve daha önceden yapılmadı. Yakında da bunu gerçekleştireceğim. Bu mesajı okuyan ve fikir sahibi olanlara şunu söylüyorum; hırslı olun.
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
evet gençler şuana kadar kimseyi bulamadık demek ki neymiş buralarda fazla takılmamak gerekiyormuş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burası sanal bir kütüphane dir. burda okursun okursun okursun yaptığın projelerde eksiklerin var ise tamamlarsın kazanırsan zaten söylemezsin, kazanmadıgın dada söylenir durursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kimse kazancını söylemez. Maliye içini çıkarır adamın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim Elhamdülillah Hatrı satılır bir kazancım Var. Ancak Kendimi nerde geliştirdim'e gelince ; *** bana inanılmaz bilgiler verdi ( Yaklaşık 3 yıl öncesinden Bahsediyorum. Şu an Durum içler acısı).
Orada öğrendiğim Temel bilgileri kendim irdeleyerek ve deneyerek Birşeyler yapmaya çalışıyorum. Şu an ***'dan Bağımsız bir şekilde Seo olaylarını inceliyorum. Sadece Güncel terimleri takip etmek için Webmaster Forumlarına Takılıyorum.
Kazanmak istiyorsanız, Herkesten Daha zeki ( işin kurdu ) olmalısınız. Yoksa Alan ne olursa olsun, Bir site açarsınız, 6 ay sonra Pes eder gidersiniz.
WMaracında Emin olun 5 Bin üstünde kazanan adamda vardır. Ancak Genel olarak Webmaster Forumundan çıkıp, Wordpress ve blogger Forumu olmaya başladığı için, Başlangıç seviyesinde ki insanların, Seo Konusunda Paylaşılanlardan Ziyade sıcaklığı ve samimiyetinden dolayı tercih ettiği için bu görünümü sergiliyor. Yoksa Eski konuları inceleyin, Altın Yüzük niteliğinde Püf noktaların olduğunu görürsünüz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...