-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Merhaba dostlar,
TabanPuanlari.Com.TR 'yi açtık. Altyapısı Wordpress 'tir ve Premium teması var.
Adından da anlayacağınız üzere Üniversite ve Bölümlerin taban puanları, başarı sıralaması ve bunun yanında eğitim haberleri, rehberlik makaleleri, öğrencilerle soru-cevap alanı bulunacak. Şimdilik sitede 13-14 tane makale bulunuyor.
Proje tutar mı diye sormayacağım çünkü tutmayacağını düşünsem açmazdım :) Com.TR olmasının ayrı bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Eksik olarak içerik sıkıntımız var ama site daha yeni, zamanla aşılacak bazı şeyler.
Görüşlerinizi / Öneri ve Eleştirilerinizi Can Kulağı İle Dinlemeye Hazırım :)
Teşekkürler...
+ Proje iptal edildi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hayırlı olsun öncelikle. Bence domain gayet güzel. Üniversiteye hazırlanan arkadaşların da sık baktığı konulardan. Fakat birçok site de bu puanları düzenli olarak veriyor. Umarım içlerinden sıyrılabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Tutacağına eminim hayırlı olsun benimde kafamda vardı ama zaman olmayınca yapamadım
Wordpress Hizmetleri | Skype: mert50356
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Nedense ben temanın site ile uyuşmadığını düşünüyorum. Ayrıca düşünce ve alan adı gerçekten güzel. Fakat biraz geç başlamışsınız. Ancak yine de DGS ve KPSS gibi sınavların tercih dönemi başlamadığı için elinizi çabuk tutmalısınız. En azından sitede tüm bölümleri tanıtıcı içerikler eklemeli ve bu süreci faydalı bir şekilde değerlendirmelisiniz.