Diyalog adlı üyeden alıntı

Site yerine wmaracindan proje destek veya ortak projeler bolumu acilabilir.Benim gorusum tek basina sadece kisisel site acilabilir.Teknoloji,forum,Saglik vb. Ekip isidir.

Forumda bir forum açalım o zaman ama herkes girip göremesin sadece sisteme dahil olanlar görebilsin sisteme dahil olmanın da şartları olsun mesela sistem yöneticisi iş verince kişi yapsın ki sonra o kişinin de işi ilerde yapılsın yani boş olmasın iş.

Ek Olarak: Ne diyorsunuz bu konuda böyle bir forum açalım burada bence yönetime duyurulur yönetimin yorumunu da bekliyorum bu arada.

Ek Olarak: Sistem yöneticisi kendimi illa göstermiyorum zaten birtek ben olamam az olur ancak forum kullanıcılarından olsun ki Wmaracı yönetimi iş vermiş gibi olmasın sivil bir destek örgütlenmesinden bahsediyorum bu tutarsa ilerde destek.wmaraci.com veya başka bir tarzda daha özel birşey yapılabilir hatta Türkiye forumlarında bu sistem çok popüler hale bile gelebilir, yönetimin okuması için yazdım bunu özellikle sistemi iyi anlayabilmeniz bakımından cevabınızı ben ve diğer forum üyesi arkadaşlarım bekliyor.