lostyazilim
tr.link

Ortak Site Havuzu Projesi

12 Mesajlar 1.268 Okunma
acebozum
tr.link

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Merhabalar,

İlerlemek ve büyümek hepimizin isteği çoğumuzun burada online olmasının nedeni web sitesini geliştirmek ancak başka birşey daha var ki o şey bir de diğer arkadaşlara destek vermek, bu forumdaki arkadaşlarımdan çok büyük destek aldım zaten forumculuğun amacı bu.

Bunun dışında belirtmeliyim ki büyük projeler, işler ya da bir işin yükselmesi ve büyümesinin altında birbirlerine destek veren bir grup insan görürsünüz.

Benim aklımdaki iş birbirimizi geliştireceğimiz, büyüteceğimiz bir iş. Yalnızca Wmaracı üyelerinin web adresleri için geçerli olması gerektiğini düşünüyorum.

Bir web sitesi açmayı düşünüyorum Wmaracındaki arkadaşlarımla beraber üyelik sistemiyle toplanıp birbirimizin taleplerine, isteklerine yardımcı olacağız sitelerimizi yükselteceğiz ve bundan burası dışında kimsenin haberi olmayacak ayrıca hepimiz için bu sistemde reklam alacağım bir Bumerang sistemi gibi hepimizin sitelerine eşit dağıtacağım yani eşitlikçi bir sistem olacak aynı zamanda bu konuda ne dersiniz ben daha düşünüyorum fikirler ekleyebilirim. Sizin fikirlerinizi de bekliyorum lütfen ön yargılı olmadan yazınız çünkü bu işteki tek amaç birbirimizi biz olduğumuz için yükseltmek, geliştirmek.

Saygılarımla

elektronikssl
webimgo

ErdemAydinn ErdemAydinn www.efsaneweb.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
merhaba hatam var ise düzeltin ama anladıgım bu;
"ben bir site açacağım buradan destek alacağınıza gelin benim sitemden destek alın wm aracı yöneticileri aç kalsın." ? bence gereksiz.
YazTurkiye muratkondak

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

efsaneweb adlı üyeden alıntı

merhaba hatam var ise düzeltin ama anladıgım bu;
"ben bir site açacağım buradan destek alacağınıza gelin benim sitemden destek alın wm aracı yöneticileri aç kalsın." ? bence gereksiz.

Kesinlikle hayır işin içinde Wmaracı da olacak öyle şey olur mu hiç :)

Benim dediğim sitede bir yazı filan yazılamayacak forum filan değil yani isteklerinizi belirteceksiniz sisteme mesaj atarak yönetime gibi sonrasında o konuda yine sistemde kayıtlı üyemizden destek alacağız yani birbirimizin sorunlarına bu sistemle birbirimize destek vereceğiz yönetim olarak bizde çalışacağız reklam alacağız hepimizin siteleri için vs. bu şekilde çok ilerletebilir genişleyebiliriz.

Diyalog Diyalog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Medya Editörü
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 36 / 100
  • Ticaret 10, (%100)
Projenin gelistirilmesi lazim.Turk webmasterlarin en buyuk sorunu ekip olmadan tek basina projeleri yurutmek bu da basarisizliga yol acabiliyor.

wmaraci
wmaraci

ErdemAydinn ErdemAydinn www.efsaneweb.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
ne yani adam bişi istediği zaman size mesaj atacak sizde arkaplandan cevaplama mı yapacaksınız..
forumlar en azından herkesin görebileceği göz önü bir yer

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Diyalog adlı üyeden alıntı

Projenin gelistirilmesi lazim.Turk webmasterlarin en buyuk sorunu ekip olmadan tek basina projeleri yurutmek bu da basarisizliga yol acabiliyor.

Evet hep beraber geliştiririz fikirleriniz nelerdir sistem işe yarar mıdır? Bence yarayacaktır sonuçta birbirimize her açıdan destek olacağız yönetimde maddi destek olacak.

Ek Olarak:

efsaneweb adlı üyeden alıntı

ne yani adam bişi istediği zaman size mesaj atacak sizde arkaplandan cevaplama mı yapacaksınız..
forumlar en azından herkesin görebileceği göz önü bir yer

Arka plandan cevaplama derken tam olarak anlayamadım?

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
çok uçuk, gereksiz, gerçekleşme payı yüzde 0 olan bir fikir. benim görüşüm bu.

ozergul.net/com

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Bazı işler sorumlulukla istekle yapılmalı, bu sistemde hepimize geri dönüş olacak birbirimize destek verip yükselteceğiz ücretsiz tabiki,

Mesela benim bir sorunum var siteye yazdım site yönetimi bu konuda gönüllüler arasından birini görevlendirecek o da halledecek kimi görevlendirdiğini ve kişinin ne istediğini de sitede yazacağız ki açık olsun devamlı aynı adamı görevlendirdiğimizi sanmayın.

Ek Olarak: Arkadaşlar ne olur şu işleri baştan kesip atmayın dara sıkıntıya düşürmeyin kendinizi, olumsuz olmayın bu halde olduğumuz için geliştiremiyoruz kendimizi zaten.

Diyalog Diyalog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Medya Editörü
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 36 / 100
  • Ticaret 10, (%100)

baranos adlı üyeden alıntı

Evet hep beraber geliştiririz fikirleriniz nelerdir sistem işe yarar mıdır? Bence yarayacaktır sonuçta birbirimize her açıdan destek olacağız yönetimde maddi destek olacak.

Site yerine wmaracindan proje destek veya ortak projeler bolumu acilabilir.Benim gorusum tek basina sadece kisisel site acilabilir.Teknoloji,forum,Saglik vb. Ekip isidir.

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Diyalog adlı üyeden alıntı

Site yerine wmaracindan proje destek veya ortak projeler bolumu acilabilir.Benim gorusum tek basina sadece kisisel site acilabilir.Teknoloji,forum,Saglik vb. Ekip isidir.

Forumda bir forum açalım o zaman ama herkes girip göremesin sadece sisteme dahil olanlar görebilsin sisteme dahil olmanın da şartları olsun mesela sistem yöneticisi iş verince kişi yapsın ki sonra o kişinin de işi ilerde yapılsın yani boş olmasın iş.

Ek Olarak: Ne diyorsunuz bu konuda böyle bir forum açalım burada bence yönetime duyurulur yönetimin yorumunu da bekliyorum bu arada.

Ek Olarak: Sistem yöneticisi kendimi illa göstermiyorum zaten birtek ben olamam az olur ancak forum kullanıcılarından olsun ki Wmaracı yönetimi iş vermiş gibi olmasın sivil bir destek örgütlenmesinden bahsediyorum bu tutarsa ilerde destek.wmaraci.com veya başka bir tarzda daha özel birşey yapılabilir hatta Türkiye forumlarında bu sistem çok popüler hale bile gelebilir, yönetimin okuması için yazdım bunu özellikle sistemi iyi anlayabilmeniz bakımından cevabınızı ben ve diğer forum üyesi arkadaşlarım bekliyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al