-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar,
Bu konuyu belki Wmaracı üyesi ve seveni olarak Wmaracı'nda açmak biraz abesle iştigal olabilir zaten bende bundan dolayı açtım biraz forum arkadaşlarımızdan yorum alalım genelde iki site de Webmasterları ilgilendirdiği için burada açtım en iyi sizler değerlendirirsiniz, lütfen Wmaracı'ndayız diye taraflı yorum yapmayınız zira yorumlarınız konusunda yönetimin etkileneceğini sanmıyorum sadece fikrinizi belirtiyorsunuz bence değerlendirme açısından yönetimin hoşuna da gidecektir.
Şimdi lütfen belirtin sizce Wmaracı mı genel olarak daha güzel?
Yoksa
*** mu genel olarak daha güzel?
--
Lütfen kişisel fikrinizi tarafsız olarak belirtiniz ayrıca lütfen fikrinizin nedenini de belirtiniz.
Teşekkürler
Not: Bu konuda bir kural ihlali görüyorsanız lütfen sevgili yönetim bana bildirin sorun değil, teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Bizler *** ile büyüdük internette bunu inkar edemeyiz. Fakat zaman geçtikçe ***'da yorum atmaya bile endişelenir oldu insan. Wmaracı'nın ise tek bir kusuru var nickimi değiştirmiyor :)
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
*** üyeliğim var ama mesaj sayım yok denecek kadar az, wmaraci üyeliğim var her konuya cevap yazmaya ve yardım etmeye çalışıyorum.
*** Benim için ticari bir forum, ticaret işlerimi wmaracında halledemessem orada hallediyorum veya multi konu açıyorum.
Wmaraci sohbet, muhabbet ve ticaret için birinci planda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
baranos adlı üyeden alıntı
Nickinizi çok beğendim neden değiştirmek istiyorsunuz? 2 gün önce ***'a kaydoldum kayıt olurken nickinizi bir kere seçeceksiniz daha değiştirilmiyor kesinlikle yazıyordu sanırım orada da değiştirilmiyor.
Ad ve soyad olsun istiyorum, böyle pek bir cıvık gibi durmaya başladı.
kişisel bloğ • tevfik.org
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Wmaracı yardımlaşma yönünden çok iyi ama ***'da ki ticaret çok iyi. Wmaracı ve *** ikisi de çok sağlam.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
*** da saat kaç diye sorsan düşük ücretle söyleyebilirim diyecek tonlarca insan var. Bilmem anlatabildim mi ..
3 kişi bu mesajı beğendi.
Kuva-i Kafsinkaf