baranos adlı üyeden alıntı

Yapmayın, etmeyin hocam ne kredisi taksit bunun için kaldırıldı.


Taksit neden kaldırıldı peki gençler yüzünden kaldırıldı. Adam gidiyor 2 bin liralık telefonu babasının kredi kartından tak diye geçiyor. Adam ödeyebilecek mi diye düşünmek nerde... Sonrasında ödenemiyor birikiyor haciz'e kadar gidiyor benim zaten aylık sabit bir gelirim var. Sadece 800 tl peşin verip aylık 150 - 150 ödemek istiyorum. Ödeyebileceğimi bilmesem giderim s3 alırım gm discovery alırım :o

Ek Olarak:

Walkvery adlı üyeden alıntı

Şimdi android sistemli bir telefon alırsan sıradan bir telefondur. Güncellemeleri sorunlu geç gelecektir buna eminim :). Galaxy Ace kullandım 1 ay sonra kasma sorunu oluştu, resetleme rağmen sıfır telefon kasıyordu servise yolladım sorun yok dediler.:) Galaxy S3 aldım, Güncellemeler hem geç hemde sorunlu geliyor şuan ki güncellemesinde şarj olmasına rağmen telefon kapanıyor:). Apple aldım çok rahatım sıfır kasma sıfır takılma herşey şahane güncellemeler düzgün geliyor :)
İphone 5s almanı tavsiye ederim.
Birde nerede alacağın konusuna gelirsek, Teknosa'dan almanı şiddet ile tavsiye ederim

Neden ?
- Sigortası bitmesine rağmen ücretsiz tamir yapıyorlar HP Laptop aldım 5 LT su döküldü tamiri ücretsiz yapıldı.
- Laptopum yetersiz ve sorunsuz çıktı hiç bir fark vermeden iki üst versionunu yani iki üst modelini aldım sıfır yanında yazıcı hediye :)

Fiyatları birazcık uçuk olabilir ama güvenilir bir şirket :)


Hocam sorun değil iphone 5s'de alırım bana taksit seçeneği lazım dolaylı yoldanda olsa :D