Bonzai kimyasal bir silah mı?

sıvı kimyasalların karışımıyla elde edilen uyuşturucu olan bonzai’nin biyolojik bir silah olabileceği iddia edildi.

prof. dr. tayfun uzbay, kısa sürede onlarca genci öldüren bonzai için “biyolojik silah olabilir” diyor!.. türkiye’de son yıllarda artan sıvı kimyasal maddelerin karıştırılmasıyla elde edilen bonzai ölümlerinin, doğrudan doğruya genç nüfusa yönelik olarak yapılan, biyolojik bir silah olabileceği belirtildi. uyuşturucu bağımlılığına karşı ilaç geliştirme çalışmaları yapan üsküdar üniversitesi nöropsikofarmakoloji uygulama ve araştırma merkezi müdürü prof. dr. tayfun uzbay, bonzai adı verilen sentetik uyuşturucu kullanımı sebebiyle meydana gelen ölümlerin “salgın” olarak adlandırılabileceğini belirterek, “bunun basit bir uyuşturucu meselesi olarak değerlendirilmemesi gerekir” dedi.

eski istihbarat şube müdürü erol demirkan son yıllarda gençlerimizi alan bonzai tuzağının son raporlarda adı geçen resoras adlı örgütün işi olabileceğini ve örgütün amacının türkiye’nin genç nüfüsüna darbe vurmak olduğunu belirtti

Resoras kimdir ?
resoras, tarihteki adıyla deo filii (türkçe: tanrı’nın oğulları) 15 nisan 1100′de hıristiyanlığın korunması ve kutsal şehir’in yönetimi için kurulmuş gizli şövalye topluluğu.

günümüzde hakkında tartışmalar sürse de, amacından saptığı ve farklı bir örgüt haline geldiği düşünülür. bazı komplo teorisyenleri resoras’ı illumunati ve masonluk ile bağdaştırırlar.
kaynak:http://lidermax.com/turkiyeye-bonzaiyi-sokan-orgut-resoras/