C-Uruc adlı üyeden alıntı

onun ıcınde guzel makaleler ve profesyonel ıngılızce lazım ama ben sımdı actım site ismi vrmıyecem de, google çeviri kullanıcam artık körün taşı köre :) günde 15tl olan 15 tık alsak 3te birini verse google yine yapar 75:)

Ek Olarak: sırf bu ingilizce siteler için ingilizce kursuna gidecem abd dil okullarımı olur baska bırseymı olur hem ıngılızce wm forumları daha kaliteli ortamlar dıye dusunuyorum

Ek Olarak: düşünün böyle bir siteniz var tbm ler 20 olsun ve günde 100 tık olsun en az:) günde bin lira :D hayal mi acaba.

Tek düşünen siz değilsiniz hocam, bu işi yapan yüzlerce insan var :) Bu tip kelimelerde de rekabet sıkı olur eğer başkaları da farkederse. SEO konusunda kendinizi geliştirirseniz ve içerik konusuna da bir çözüm bulabilirseniz ( yazdırabilirsiniz veya ingilizce öğrenmelisiniz ) başarılı tabiki olunabilir. Ancak bu yüksek tbmli reklamı almak için googlede belli bir sıralamaya girmeli, ve ancak o kelimeden gelen bir kullanıcı ile görüntületebilirsiniz. Yoksa bu yüksek tbmli reklam kullanıcılara gözükmez.