lostyazilim
tr.link

Tbm 88 tl Adwordsta vay anasını

26 Mesajlar 2.945 Okunma
lstbozum
tr.link

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Merhaba arkadaşlar gezinirken fark ettim "health insurance uk" yani sanırım sağlık sigortası ukranya dıyor tık başı adwordsta 88 tl site sahibi olup gunde bundan 2-3 tık al yeter :)) aranma hacmi aylık 3600

wmaraci
reklam

ozan84 ozan84 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek memur
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 5, (%100)
uk ingilterenin kısaltmasıdır hocam

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
bunları gordukce ınsanın ingilizce konusan insanlarla arkadaşlık hatta dostluk kurası geliyor :D günde 10 tık alsan bu ve bundan düşüklerden harbiden yeter ha

Ek Olarak:

ozan84 adlı üyeden alıntı

uk ingilterenin kısaltmasıdır hocam

her neyse işe haticeye değil neticeye bakıyorum:) aylık 40 50 bın aranması olupta tbm 25 30 tl dolu vay anasını

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
UK United Kingdom :) ve bu tür tbm ler normaldir. 1-2 ingce site açın ondan sonra görürsünüz tık ve tmbleri. Bizim millet reklam gördüğünde kaçar. Yanlışlıkla tıklasada en fazla tbm 0.10 olur
UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

UK United Kingdom :) ve bu tür tbm ler normaldir. 1-2 ingce site açın ondan sonra görürsünüz tık ve tmbleri. Bizim millet reklam gördüğünde kaçar. Yanlışlıkla tıklasada en fazla tbm 0.10 olur

onun ıcınde guzel makaleler ve profesyonel ıngılızce lazım ama ben sımdı actım site ismi vrmıyecem de, google çeviri kullanıcam artık körün taşı köre :) günde 15tl olan 15 tık alsak 3te birini verse google yine yapar 75:)

Ek Olarak: sırf bu ingilizce siteler için ingilizce kursuna gidecem abd dil okullarımı olur baska bırseymı olur hem ıngılızce wm forumları daha kaliteli ortamlar dıye dusunuyorum

Ek Olarak: düşünün böyle bir siteniz var tbm ler 20 olsun ve günde 100 tık olsun en az:) günde bin lira :D hayal mi acaba.

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

onun ıcınde guzel makaleler ve profesyonel ıngılızce lazım ama ben sımdı actım site ismi vrmıyecem de, google çeviri kullanıcam artık körün taşı köre :) günde 15tl olan 15 tık alsak 3te birini verse google yine yapar 75:)

Ek Olarak: sırf bu ingilizce siteler için ingilizce kursuna gidecem abd dil okullarımı olur baska bırseymı olur hem ıngılızce wm forumları daha kaliteli ortamlar dıye dusunuyorum

Ek Olarak: düşünün böyle bir siteniz var tbm ler 20 olsun ve günde 100 tık olsun en az:) günde bin lira :D hayal mi acaba.

Nerden biliyorsunuz böyle sitemin olmadığını? :rolleyes:

Hayal değil. Bu tür tbmler alan var. Uğraşın ingilizce iyi paralar var. Günlük 1 tıktan 10 dolar almasanızda diyelim 2 dolar aldınız buda iyidir. Türkiyeye nazaran 10 kat belkide 20-30 kat daha fazla verir yabancı reklamlar.
UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

ata350 ata350 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 2, (%100)

Tek düşünen siz değilsiniz hocam, bu işi yapan yüzlerce insan var :) Bu tip kelimelerde de rekabet sıkı olur eğer başkaları da farkederse. SEO konusunda kendinizi geliştirirseniz ve içerik konusuna da bir çözüm bulabilirseniz ( yazdırabilirsiniz veya ingilizce öğrenmelisiniz ) başarılı tabiki olunabilir. Ancak bu yüksek tbmli reklamı almak için googlede belli bir sıralamaya girmeli, ve ancak o kelimeden gelen bir kullanıcı ile görüntületebilirsiniz. Yoksa bu yüksek tbmli reklam kullanıcılara gözükmez.

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Nerden biliyorsunuz böyle sitemin olmadığını? :rolleyes:

Hayal değil. Bu tür tbmler alan var. Uğraşın ingilizce iyi paralar var. Günlük 1 tıktan 10 dolar almasanızda diyelim 2 dolar aldınız buda iyidir. Türkiyeye nazaran 10 kat belkide 20-30 kat daha fazla verir yabancı reklamlar.

aynen hocam ama yedırmezler bize ııyı bır ingilizce şart valla ben uzun zamandır kurs düşünüyorum hemde öyle iyi dil okullarında bu iş için profesyonel ingilizce şart

Ek Olarak:

ata350 adlı üyeden alıntı

Tek düşünen siz değilsiniz hocam, bu işi yapan yüzlerce insan var :) Bu tip kelimelerde de rekabet sıkı olur eğer başkaları da farkederse. SEO konusunda kendinizi geliştirirseniz ve içerik konusuna da bir çözüm bulabilirseniz ( yazdırabilirsiniz veya ingilizce öğrenmelisiniz ) başarılı tabiki olunabilir. Ancak bu yüksek tbmli reklamı almak için googlede belli bir sıralamaya girmeli, ve ancak o kelimeden gelen bir kullanıcı ile görüntületebilirsiniz. Yoksa bu yüksek tbmli reklam kullanıcılara gözükmez.

Bu sadece örnek hocam sağlıkla ilgili baktım önce en düşük 4-5 tl den başlıor bir ortalama ver dersen ortalaması 10 tl altına düşmüyor genel olarak

Ek Olarak: Haklısınız ama ınsanın aklına hile geliyor :D bu tarz 10 site aç afrika ülkelerinden yada yurtdışındaki türk akrabalarına bile söylesen şuna şu aramayla şu siteyi bul tıklla diye google anlar mı acaba :D 100 200 böyle tanıdık olsa gunde 20 tık alsan o kişi haftada bir girse bence anlamaz ama ben yapamam :D

ata350 ata350 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 2, (%100)

aynen hocam ama yedırmezler bize ııyı bır ingilizce şart valla ben uzun zamandır kurs düşünüyorum hemde öyle iyi dil okullarında bu iş için profesyonel ingilizce şart

Ek Olarak:

Bu sadece örnek hocam sağlıkla ilgili baktım önce en düşük 4-5 tl den başlıor bir ortalama ver dersen ortalaması 10 tl altına düşmüyor genel olarak

Ek Olarak: Haklısınız ama ınsanın aklına hile geliyor :D bu tarz 10 site aç afrika ülkelerinden yada yurtdışındaki türk akrabalarına bile söylesen şuna şu aramayla şu siteyi bul tıklla diye google anlar mı acaba :D 100 200 böyle tanıdık olsa gunde 20 tık alsan o kişi haftada bir girse bence anlamaz ama ben yapamam :D

Daha basiti ve kazançlısı bile var :) Ama sorun şu ki sadece kelimeden gelmesi gerekiyor. Aksi takdirde o reklam çıkmaz. Bir de ( burdan sonraki yazılar tahminimdir ) sanırım bu reklamın çıkması için kullanıcının daha önceden bu tarz aramalar yapmış olması gerekiyor. Niche kolay değil ama eğer düzenli başlarsanız ve olayı da çözerseniz kesinlikle kazançlı :)

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
low income health insurance 13 tl
health funds comparison 47 tl
health funds 60 tl
health information management 40 tl :)

Ek Olarak:

ata350 adlı üyeden alıntı

Daha basiti ve kazançlısı bile var :) Ama sorun şu ki sadece kelimeden gelmesi gerekiyor. Aksi takdirde o reklam çıkmaz. Bir de ( burdan sonraki yazılar tahminimdir ) sanırım bu reklamın çıkması için kullanıcının daha önceden bu tarz aramalar yapmış olması gerekiyor. Niche kolay değil ama eğer düzenli başlarsanız ve olayı da çözerseniz kesinlikle kazançlı :)

hocam şimdi abd de afrikada hollandada yaşayan türk tanıdıklarımız var yok dıyelım yada yabancı bulacan sonra arkadaslık kurup dıyecen kı şu aramayı yap googleden 20. sayfaya gel tıkla vs :) yada daha niche konuları aratacan başlık tarzı tbm 50 olana hadi yarısını değilde 10 tl versin :) ama oda yorucu direk kendı gelse. mesele şu direk kendi gelip tıklasalar 100 tık alsan günlük rahat bi 70 80 tl gelir buda rahat olur

Ek Olarak: Kısacası birçok böyle değerli kategorilerde site açılsa, ki ben öyle yapmaya karar verdim ingilizce degerli en düşük tbm ortalama olarak 6 tl olsa, bu sitelerden günlük fazla değil basit bir şekilde 100 tık alınabilir. Buda yarısını alsan 30 tl yapar asgari ücret. Bu zor değildir bence bilmiyorum ama

Ek Olarak: pardon 300 tl yaparmış :D beynim döndü. 10 tık alsanız 30 yapar arkadaşlar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al