Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Nerden biliyorsunuz böyle sitemin olmadığını? :rolleyes:

Hayal değil. Bu tür tbmler alan var. Uğraşın ingilizce iyi paralar var. Günlük 1 tıktan 10 dolar almasanızda diyelim 2 dolar aldınız buda iyidir. Türkiyeye nazaran 10 kat belkide 20-30 kat daha fazla verir yabancı reklamlar.

aynen hocam ama yedırmezler bize ııyı bır ingilizce şart valla ben uzun zamandır kurs düşünüyorum hemde öyle iyi dil okullarında bu iş için profesyonel ingilizce şart

Ek Olarak:

ata350 adlı üyeden alıntı

Tek düşünen siz değilsiniz hocam, bu işi yapan yüzlerce insan var :) Bu tip kelimelerde de rekabet sıkı olur eğer başkaları da farkederse. SEO konusunda kendinizi geliştirirseniz ve içerik konusuna da bir çözüm bulabilirseniz ( yazdırabilirsiniz veya ingilizce öğrenmelisiniz ) başarılı tabiki olunabilir. Ancak bu yüksek tbmli reklamı almak için googlede belli bir sıralamaya girmeli, ve ancak o kelimeden gelen bir kullanıcı ile görüntületebilirsiniz. Yoksa bu yüksek tbmli reklam kullanıcılara gözükmez.

Bu sadece örnek hocam sağlıkla ilgili baktım önce en düşük 4-5 tl den başlıor bir ortalama ver dersen ortalaması 10 tl altına düşmüyor genel olarak

Ek Olarak: Haklısınız ama ınsanın aklına hile geliyor :D bu tarz 10 site aç afrika ülkelerinden yada yurtdışındaki türk akrabalarına bile söylesen şuna şu aramayla şu siteyi bul tıklla diye google anlar mı acaba :D 100 200 böyle tanıdık olsa gunde 20 tık alsan o kişi haftada bir girse bence anlamaz ama ben yapamam :D