low income health insurance 13 tl
health funds comparison 47 tl
health funds 60 tl
health information management 40 tl :)

Ek Olarak:

ata350 adlı üyeden alıntı

Daha basiti ve kazançlısı bile var :) Ama sorun şu ki sadece kelimeden gelmesi gerekiyor. Aksi takdirde o reklam çıkmaz. Bir de ( burdan sonraki yazılar tahminimdir ) sanırım bu reklamın çıkması için kullanıcının daha önceden bu tarz aramalar yapmış olması gerekiyor. Niche kolay değil ama eğer düzenli başlarsanız ve olayı da çözerseniz kesinlikle kazançlı :)

hocam şimdi abd de afrikada hollandada yaşayan türk tanıdıklarımız var yok dıyelım yada yabancı bulacan sonra arkadaslık kurup dıyecen kı şu aramayı yap googleden 20. sayfaya gel tıkla vs :) yada daha niche konuları aratacan başlık tarzı tbm 50 olana hadi yarısını değilde 10 tl versin :) ama oda yorucu direk kendı gelse. mesele şu direk kendi gelip tıklasalar 100 tık alsan günlük rahat bi 70 80 tl gelir buda rahat olur

Ek Olarak: Kısacası birçok böyle değerli kategorilerde site açılsa, ki ben öyle yapmaya karar verdim ingilizce degerli en düşük tbm ortalama olarak 6 tl olsa, bu sitelerden günlük fazla değil basit bir şekilde 100 tık alınabilir. Buda yarısını alsan 30 tl yapar asgari ücret. Bu zor değildir bence bilmiyorum ama

Ek Olarak: pardon 300 tl yaparmış :D beynim döndü. 10 tık alsanız 30 yapar arkadaşlar.