Agora adlı üyeden alıntı

Güzel bir işe imza atmışsınız, takdir ediyorum.

Teşekkür ederim

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Film siteleri en baştakiler hep keremiya teması özgün temalar en diplerde. hit ve reklam olmayınca kopya temalar yine önce geçiyor :)

Evet haklısınız

MARVEL adlı üyeden alıntı

Arkadaşımız cesaret gösterip video çekmiştir. Videolu anlatımları her zaman destekliyorum ve bu yüzden Kendisini tebrik ediyorum. Devamını diliyorum. Özgün Tema üzerinde çok durmuş, temanın görselliğine önem vermiş anlatımında buna kesinlikle katılmıyorum, tamamen yanlış, SEO için temanın hızı ve wc3 özelliklerini iyi şekilde olması yeterlidir. Site içi SEO'yu da tam anlatmamış... Ne demek istediğini anlamadım o yüzden. Özgün olmak nedir? Ondan da bahsetmemiş. Kısacası çok kısır bir anlatım yapılmış. Daha uzun videolarla ve çalışarak daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Kolay gelsin.

Tebrikiniz için teşekkür ederim destek oluşunuz beni sevindirdi.
Temanın görselliği değilde bir temanın kullanıcı dostu olmasının üstünde durdum.
Özgünlük şuanda forumlarda farklı bir anlam kazanmış durumda. Önceki yorumlarda dediğim gibi spamın önüne geçmek için. Zaten bir kaç mesaj önce zengin içerik ve özgünlükle alakalı bir açıklamada daha bulunacağımı belirtmiştim. Söylediğiniz gibi kısa bir anlatım olmuş fakat bu videonun amacı bu değildi.

Ayrı yeten tema hızı ve w3 lerden de bahsetmek istersek açıkcası ben algoritma peşinde koşmayı sevmiyorum. İnsanların görsel zekaları ile akılda kalıcı olup geri dönüşleri arttırmak hem ticari ve pazarlama acısından hemde seo acısından büyük yararı olacagından hız ve w3 üzerinde durmadım .

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Şahsen bence alakası yok hocam temanın farklı olmasının zaten sanal dünya da bir temayı 70 kişi kullanıyor ister içeriği değiştir ister renk tonunu değiştir istersen slider kısmını başka yere koy temayı boydan aşağı değiştir. Ama sen siten de kopya içerikler farklı yerlerden alıntılar alıp koyarsan zaten o siteden bir şey bekleme. ikincisi istersen siten aynı olsun diğerleri ile birebir aynı temaya sahip ol ama içeriğin özgün diğer sitelerden farklı bir yazı stiline sahipsen emin ol kullanıcı zaten senin sitende ki makaleleri okuyacaktır.

Katılımınız için teşekkürler ama yazının dışına çıkmanız gerektiğini tavsiye ederim. Temayı bu kadar aşşağıda tutmanız beni şaşırttı.

Ben bir masa yuvarlak mı olmalı yoksa kare mi olsa daha rahat olur diye düşünürüm. Sizde boşversene yemek yemiyor muyuz dersin. Fakat benim müşterim fazla olur seninki az.

Herkese katılımı için teşekkürler saygılarımı sunarım.