lostyazilim
tr.link

Tbm 88 tl Adwordsta vay anasını

26 Mesajlar 2.989 Okunma
acebozum
tr.link

Diyalog Diyalog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Medya Editörü
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 36 / 100
  • Ticaret 10, (%100)
Yabanci Webmaster Formu: https://www.namepros.com/all-domains-for-sale/
Aktif domain satis sitesi tbmli alan adlarini acik artirmaya cikartiyorlar.

elektronikssl
webimgo

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Diyalog adlı üyeden alıntı

Yabanci Webmaster Formu: https://www.namepros.com/all-domains-for-sale/
Aktif domain satis sitesi tbmli alan adlarini acik artirmaya cikartiyorlar.

Onlara getirisi olana yuksek ıstenır hocam. Kendin arayıp bulursun ancak. Aslında ne sitesi kurarsak kuralım ing mantıklı. Düşünün ki aramaların çoğu inglizce oluyor Türkçe konusan sayısıyla ingilizce konusan sayısı arasında uçurum var tabi webmaster sayısında da. Ancak reklam veren rekabeti yabancılarda oldukça fazla. Türkiyede sağlık sigortasına reklam veren 5-6 tl vermez bile ama adam 80 tl, 40 tl veriyor google amca tıklansa bize 40 tl nin 4 tl sini vermez mi acaba. Birde reklam firması yok adam akıllı. Rakipte olsa türkçe sitelerde kazanacak ama rakip yok olanlarda aynı izde gidiyor.
Şahsen imkanım olsa ben reklam aracısı olsam %25 kendim alırım kalanını yayıncıya veririm ama bunlarda şeref yok

Ek Olarak: insurance deductible 5400 aranma 53 tl son olarak ekleyeyım bunları gordukten sonra tbm 5-6 olanları listeme bile almıyorum :) Okuyan 20 arkadas sızde yorumda bulunarak fikirlerinizi paylaşın herkes yararlansın birlikten kuvvet doğar

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)
tbm 88TL diyorsa emin olunki en fazla tik basina 88TL degil 3-5TL anca alirsiniz ...

TBM'yi yüksek gösterip insana gaza getiriyorlar ve bu konu hakkinda yogunlasmalarini sagliyorlar tik basi 88TL alacak ya :) ama gercekler maalesef öyle degil

FurkanAkman FurkanAkman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 88 / 55
  • Ticaret 2, (%100)
İlla site açmaya gerek yok youtube iş ortaklığı ile daha kolay gelir elde edilebilir.
UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

CennetKapisi adlı üyeden alıntı

tbm 88TL diyorsa emin olunki en fazla tik basina 88TL degil 3-5TL anca alirsiniz ...

TBM'yi yüksek gösterip insana gaza getiriyorlar ve bu konu hakkinda yogunlasmalarini sagliyorlar tik basi 88TL alacak ya :) ama gercekler maalesef öyle degil

hocam düşmesine sebep olan etkenler var. Atıyorum sağlık sigortası new york aramasına 50 tl reklam veren olsun. Birisi sağlık sigortası new york dıye arasın ve sızın sıteye gırsın, sitenizde biraz gezinim reklama tıklasın ve tıkladığı yerde de en az 1 dk kadar gecırsın falan bunlar cok etkileyici şeyler bakın o zaman 50 tl nın en az 15 tlsini alıyormusunuz almıyor mu. Ha adam gider sağlık sigortasının yararları dıye arar, gider bu 50 tl lik reklama tıklarsa o zaman 1 tl 2 tl ancak alırsınız tabiki cunku kullanıcı aramayla gelmiş ancak o reklamdakiyle pek alakalı değil sadece ilgi var bu reklam veren için müşteri olma ıhtımalınden uzaktır. Ama direk kelime ile gelip bu şartları kullanan kişinin tıkladığı reklam çok kazandıracaktır

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

hocam düşmesine sebep olan etkenler var. Atıyorum sağlık sigortası new york aramasına 50 tl reklam veren olsun. Birisi sağlık sigortası new york dıye arasın ve sızın sıteye gırsın, sitenizde biraz gezinim reklama tıklasın ve tıkladığı yerde de en az 1 dk kadar gecırsın falan bunlar cok etkileyici şeyler bakın o zaman 50 tl nın en az 15 tlsini alıyormusunuz almıyor mu. Ha adam gider sağlık sigortasının yararları dıye arar, gider bu 50 tl lik reklama tıklarsa o zaman 1 tl 2 tl ancak alırsınız tabiki cunku kullanıcı aramayla gelmiş ancak o reklamdakiyle pek alakalı değil sadece ilgi var bu reklam veren için müşteri olma ıhtımalınden uzaktır. Ama direk kelime ile gelip bu şartları kullanan kişinin tıkladığı reklam çok kazandıracaktır

benimde demek istedigim buydu zaten. Pek cok kisi vay 88TL veriyormus gercekten bu parayi alacaklarini saniyorlar...

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Furkan Akman adlı üyeden alıntı

İlla site açmaya gerek yok youtube iş ortaklığı ile daha kolay gelir elde edilebilir.

o konuda pek bılgım yok hocam. Ancak ben dırek kendın site kurup domaın alıp yapma taraftarıyım blogspotta kuranlar bınlerce içerik gidir adam bi şekilde kapattı emekler çöpe, youtube de google banladı çöpe ama kendıne has bır sıte olursa hitte varsa reklam almak yada bır sekılde kazanmak cok basit.
Adama bakıyorum gunluk 40k hit diyor ben olsam bir arkadaslık sitesi kurarım kendı reklamımı yayınlarım arkadaslık sitesine adsense koyuyprsan koyarsın gıdeceği son yerdır. Goldlar daha fazla para bırakır bence. Günde 1 gold satsan masraf vs cık 10 tl kar bu orta sevıyenın altında olan bir site ıcın. Bugun siberalem kayserili.net vs vs trilyonlarla oynuyorlar. Bunlar zor değil zaten bu tarz sitelerde site normal bir siteyse cok ortalamanın altında degilse sadece reklam önemlidir kazanmak için gerisi boş sayılır. Akıl cok ama imkan yok para yok bilgi pek yok

Ek Olarak:

CennetKapisi adlı üyeden alıntı

benimde demek istedigim buydu zaten. Pek cok kisi vay 88TL veriyormus gercekten bu parayi alacaklarini saniyorlar...

evet öyle değil tabiki öyle olsa günlük 100 kişi hiti olan bile 1 tıkla asgari ucretten fazla kazanırdı.

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 88 / 55
  • Ticaret 2, (%100)

o konuda pek bılgım yok hocam. Ancak ben dırek kendın site kurup domaın alıp yapma taraftarıyım blogspotta kuranlar bınlerce içerik gidir adam bi şekilde kapattı emekler çöpe, youtube de google banladı çöpe ama kendıne has bır sıte olursa hitte varsa reklam almak yada bır sekılde kazanmak cok basit.
Adama bakıyorum gunluk 40k hit diyor ben olsam bir arkadaslık sitesi kurarım kendı reklamımı yayınlarım arkadaslık sitesine adsense koyuyprsan koyarsın gıdeceği son yerdır. Goldlar daha fazla para bırakır bence. Günde 1 gold satsan masraf vs cık 10 tl kar bu orta sevıyenın altında olan bir site ıcın. Bugun siberalem kayserili.net vs vs trilyonlarla oynuyorlar. Bunlar zor değil zaten bu tarz sitelerde site normal bir siteyse cok ortalamanın altında degilse sadece reklam önemlidir kazanmak için gerisi boş sayılır. Akıl cok ama imkan yok para yok bilgi pek yok

Ek Olarak:

evet öyle değil tabiki öyle olsa günlük 100 kişi hiti olan bile 1 tıkla asgari ucretten fazla kazanırdı.

Dediğinizde haklısınız , hiç bişey bilmeyen bi kişi youtube`den para kazanamaz ama youtube iş ortaklığı çok iyi bilen biri siteden daha fazla parayı çok kısa sürede vurur.Mesela güncel bir video atar durmadan biri patlama yapar ve bir anda 500.000 , 1.000.000 izlenme olur adam zengin olur :)

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Furkan Akman adlı üyeden alıntı

Dediğinizde haklısınız , hiç bişey bilmeyen bi kişi youtube`den para kazanamaz ama youtube iş ortaklığı çok iyi bilen biri siteden daha fazla parayı çok kısa sürede vurur.Mesela güncel bir video atar durmadan biri patlama yapar ve bir anda 500.000 , 1.000.000 izlenme olur adam zengin olur :)

bu konu uzerındede durmak ıstıyorum aslında. ancak videolar telif hakkı içermemeli değil mi

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 88 / 55
  • Ticaret 2, (%100)

bu konu uzerındede durmak ıstıyorum aslında. ancak videolar telif hakkı içermemeli değil mi

Herşeyin bi çözümü var.Video üzerinde programlar ile oynama yaptığınızda youtube kabul ediyor.Sonradan telif çıkarsada sileceksiniz.Çıkıp çıkmaması şansınıza kalmış.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al