emrekirbiz adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederim. Yeni bir sıfırdan teknoloji sitesi açıp temasını tutun hostingine kadar sıfırdan başlayıp. Sadece özgün içerikler ve kendimize ait yorumlar, bilgiler vereceğiz. Vergi Dairesi, vergi numarası gibi belgelerimiz var. Yerimiz de var inceleme için, büro, ofis olsun. Ama tek sıkıntımız bir sağlam ekip yapamamak. Teşekkür ederim tekrardan size :)

Rica ederim. İlla ki size ait bir şirket olması gerekmiyor. Güvendiğiniz sağlam bir arkadaşınızın örneğin web tasarım şirketi varsa, fatura keseceğiniz zaman veya diğer bürokratik işleri onunla halledersiniz. Yani bir nevi onun şirketine bağlı göstereceksiniz siteyi o kadar.

Çok güzel teknoloji temaları var. Ben ömrüm boyunca tema, script kullanmadım ama Wordpress çıktığından beri şahsen ben bile özeniyorum bazen. HMTL 5 ile birlikte çok güzel temalar çıkmaya başladı. Ama tema seçiminde sayfanın hızlı yüklenmesine özellikle dikkat edin. Ana sayfanız dolu dolu olsun ama çabuk yüklensin. Server'da önemli...

Ekip kurmak her zaman zor olmuştur. 2 kişiyseniz tamamdır derim ben. Eskiden bu işler imece usulü yapılıyordu. Yani kişiler ben X sitesinde yazarım diyebilmek adına, ücretsiz yapıyordu bu işleri. Şimdi her şey ticarete döküldü. Makale alarak yavaş yavaş başlayın. Bu uzun soluklu bir süreçtir. Teknoloji okuru sadıktır. Zamanla büyütürsünüz.

Başarılar...