-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba wmaracı,
shiftdelete.net gibi teknoloji siteleri ürün incelemesi yaparken test ürün alıyorlarmış. Nereden aldıkları hakkında bir bilgi verir misiniz p.m. olarak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
PM atmaya gerek yok. ASUS, Samsung vb. ürünlerin Türkiye distribütörleriyle görüşürsünüz. Bizb böyle böyle bir firmayız şu sayfada incelemeler yapıyoruz X ürününüzü incelemek istiyoruz gönderir misiniz? dersiniz. Her firmanın bir değerlendirme prosedürü vardır. Bir süre sonra ürün gelir. Siz incelerken ürünü veya firmayı baltalamadığınız sürece, her yeni üründe artık siz istemeden bir bakarsınız kargo kapınızda. 98-2000 yılları arasında bizde yapıyorduk. O zamanlar böyle ürün bolluğu yoktu o ayrı konu tabii.
Kısaca şirket olman gerek, yerin yurdun olması gerek ve tabiri caizse sektörde adının (web sitenin, şirket markanın) söz sahibi olması gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
İlk olarak vergi falan gerekmiyor. Senin bir şirket olmanda gerekmiyor.
Önemli olan kaliteli olman. Sonrası seni buluyorlar. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam yılların verdiği tecrübeyle bu şahıslar için gözlemlediğim şey şu; çoğu kişi, bu işi kendine meslek olarak görmüyor. Görenler ise bencil davranıyor. Ekip çalışması istemiyor. Kendim yaparım kendim kazanırım diyor. Bu işi kendine meslek edinmeyenler de çoğunlukla öğrenci veya ek gelir isteyenler. Yazarım makalemi alırım 5 lira mı, 10 lira mı her neyse. Onlarda haklı tabi. Herkesin amacı, fikirleri, hayata bakışlı farklı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Dostum seni tebrik ediyorum, gercekten bir girisimcisin. Ekip isi zor, bende sitemde ekip kurmak istiyorum ama hem kalifiye eleman yok, hem de istek yok. Hersey para olmus, gönüllü olmak bitti.