BlackStone adlı üyeden alıntı

Rica ederim. İlla ki size ait bir şirket olması gerekmiyor. Güvendiğiniz sağlam bir arkadaşınızın örneğin web tasarım şirketi varsa, fatura keseceğiniz zaman veya diğer bürokratik işleri onunla halledersiniz. Yani bir nevi onun şirketine bağlı göstereceksiniz siteyi o kadar.

Çok güzel teknoloji temaları var. Ben ömrüm boyunca tema, script kullanmadım ama Wordpress çıktığından beri şahsen ben bile özeniyorum bazen. HMTL 5 ile birlikte çok güzel temalar çıkmaya başladı. Ama tema seçiminde sayfanın hızlı yüklenmesine özellikle dikkat edin. Ana sayfanız dolu dolu olsun ama çabuk yüklensin. Server'da önemli...

Ekip kurmak her zaman zor olmuştur. 2 kişiyseniz tamamdır derim ben. Eskiden bu işler imece usulü yapılıyordu. Yani kişiler ben X sitesinde yazarım diyebilmek adına, ücretsiz yapıyordu bu işleri. Şimdi her şey ticarete döküldü. Makale alarak yavaş yavaş başlayın. Bu uzun soluklu bir süreçtir. Teknoloji okuru sadıktır. Zamanla büyütürsünüz.

Başarılar...

Dediklerinize çok katılıyorum. İnsanlar artık başında ücreti olmadan hiç bir işe kalkışmıyorlar. Ama ben diyorum ki; birlikte başlayalım bu işe yarı yolda birbirimizi bırakmayalım. Bir kaç ayda olacak işler değil bunlar. Bir kaç ay geçince ve onlar bir kar göremeyince çekip gidiyorlar. Oysaki daha yeni başladıklarının farkında değiller. Yakın bir zamanda kendimizin olan bir ekip kurmak istiyorum. Tek bir şirket altında veya tek bir marka adında. Bir kaç tane site açıp internete toplu halde atılmak istiyorum. Teknoloji sitesi ayrı, blog sitesi ayrı, ticaret sitesi vs vs... dağılmak var. SEO'suna kadar karşılayacak bir fırsat var elimde ve kullanmak istiyorum. Bir şeylerin ucundan başlamak gerek bazen ki sonuna gidesin ve burada da zamana ihtiyacımız var. Tam ve kesin yaparsak yapamayacağımız iş olmaz diye düşünüyorum. 10 Saat çalışıp yarım yamalak yerine, yarım saat çalışıp tam yapabiliriz işlerimizi. Geniş çaplı bir strateji bile kurdum, internette işe yaramaz diyenler olabilir belki ama mutlaka olmalı. Başında düşünmek gerek daima.

Çok teşekkür ederim hocam başarı dileklerinizden dolayı :)