Arkadaşlar biliyorsunuz ki genel olarak tüm dünyada garip bir olay başladı, als yardımı için bir şey başlattılar, insanlar başlarından aşağı soğuk su döküyorlar, kim başlattı tam emin değilim bu konuları pek incelemiyorum ama küresel olarak yayılmış bir olay, Türkiyesinden Brezilyasına kadar yapan var, sanatçılar, ünlüler vs, peki bunu bu kadar önemli yapan ne, tamam hastalıklara yardım etmek önemli ama insanların yardım etmelerini sağlamak için illa onlara meydan okumanız ve kafalarından su mu döktürmeniz gerekiyor, Gazzedeki kardeşlerimize, Türkmen kardeşlerimize, Afrikadaki fakir ülkelere vs yardım göndersek de olmuyor mu, ALS gerçekten önemli bir hastalık ancak şu olaylar olana kadar als deseniz o ne diycek insanlar vardır, peki duyurmanın tek yolu bu muydu, yani sadece ona mı yardım etmeliyiz, insanlar bu şeye sırf yardım için katılmıyorlar ki, insanların görüşü "ooo beyler ünlüler yapmış bizim de yapmamız lazım" bu görüş, yani kısaca demem o ki bu tür bir hastalığı bile eğlenceli sosyal medya paylaşımına çeviriyorlar, googleye als yazınca bile ünlüler başına su döktü çıkıyor, bu kadarına pes diyorum, umarım bilinçleniriz de başkalarının istediklerine göre değil, kendi irademize göre her zaman , her yerde , her alanda, herkese yardım etmeyi öğreniriz. Sosyal medya yapıyor, ünlüler yapıyor, moda, eğlence, havalılık yerine gerçekten ihtiyaçları var diye yardım yapabiliriz. Bu iş artık yardımdan çok kim kime meydan okudu oyununa döndü. Benden bu kadar siz de konu altından konuşabilirsiniz, ancak tartışma falan olursa hemen kilitlenmesini istiyorum. Teşekkürler.