Zaytung türevi olmanın anahtar kelimesi sosyal medya. Sosyal medyayı çok etkin kullanmanız gerekiyor.
Haklısınız. 28 bine yakın twitter takipçisi var ses duyurduğum. Ancak facebook sadece 482 . Seneye kadar iyi bir sayıya ulaşırsam en büyük engelim kalkmış olacak. Son 5 makaleyi inceler iseniz yapılmayacak değil. Ancak tek başıma zor olmuyor değil .Bir de tembel ve üşengeçliğim de cabası . Hani aklımdam çok haber geçiyor da yazıya dökecek bir katip lazım. Saygılar işi bilen arkadaş.
Ek Olarak:
felsefegrubu adlı üyeden alıntı
Son haberlerin güzel alexa değerinde iyi gibi görünüyor. Ancak şunu söylemem gerekir ki Zaytung'a yetişmen için biraz fazla çaba göstermen lazım.ARkadaşlar site gelişim hakkında bir bilgi daha. Siteniz Alexa düşüşünü durduramıyorum. Heleki Türkiye sıralaması rakip lerine gçre oldukça iyi. 2-3 aylık site . Seo uzamnı değilim. Seo anlaşması yapmadım. Tamamen özgün içerik ve bir iki baclink çalışmam oldu. Bu kadar. Dışardan alınmış bir tane cümlem bile yok.
Global Rank www.haberinsuyu.com
Global rank icon 1,048,282
Rank in Turkey
Turkey Flag 12,244
Ek Olarak: Sitemizin önlenemez düşüşü devam ediyor... Temel espri içerik olduğu iddiasını savunuyorum.Turkey renk değerinin içerik performansından ileri gelmektedir.
Global Rank
Global 928,339
Rank in Turkey
Turkey 9,514