emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Yaklaşık 5 6 gündür çok büyük hevesle incelediğim Asus zenfone 6 ve 5 modelleri ile ilgili ilk günlerde çok güzel araştırmalar yaptım almak için sabırsızlanıyordum.
Son günlerde kullananların artması ile dh gibi forumlarda konular açılmış ve bilgiler artmış. Ve şarjının yetmediği şikayetleri hat safhada.
3400 gibi bir batarya ile 3 4 saat durmadan oyun oynayınca şarjı bitiyor, wifi açıkken telefon uyku modundayken bile şarj yiyormuş falan filan.
Diğer şikayetleri pek sallamadım açıkçası. Çünkü 2 gb ram, işlemci ne kadar bazıları tarafından sallanmasa da dandik işlemcilerden iyidir.
Telefonu kullananlardan ve bilgisi olanlara sorum telefonu alsam mı? Şarjı iyi gidiyor mu?
Başka bir telefon al derseniz 850 tlye kadar model verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
General Mobile Discovery II Modeli çıkıcak bu ay içerisinde 888 TL İle onu bekle onu al derim
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
General mobile'a pek güvenemiyorum açıkçası. Asus'un büyük olması, intel kullanması ve tasarımı daha hoşuma gitti. :)
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam discovery 2 zayen satisa sunuldu. Ayrica telefonun rakibi de discovery cunku fiyat olarak discovery 2 bunun uzerinde kaliyor. Sarj konusuna gelecek olursak bence 4 saat araliksiz oynama imkani sunan bir batarya yeterli seviyededir.
Makale & Editörlük Hizmetleri
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Dreamcool adlı üyeden alıntı
Hocam discovery 2 zayen satisa sunuldu. Ayrica telefonun rakibi de discovery cunku fiyat olarak discovery 2 bunun uzerinde kaliyor. Sarj konusuna gelecek olursak bence 4 saat araliksiz oynama imkani sunan bir batarya yeterli seviyededir.
Asus çok hoşuma gitti gerçekten tasarımı ve arayüzü çok hoş. Her şeyi yeterli İntel işlemci her zaman o sallamalardan daha iyidir bana göre. Şarj sorunu çok göze batmıyor diyin alıcam :)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Fatih SÖĞÜT adlı üyeden alıntı
Ben Discovery 1 Modelini kullanıyorum yaklaşık 8 aydır hiçbir sorun ile karşılaşmadım gayet de mamnunum çok iyi telefonlar yapmaya başladılar
Ben hiç beğenmedim arkadaşta var kasıyor telefon ve arayüzü de iyi değil. Sorun çıkarıyor. Asus'ta tek sorun şarj işte oda az denirse alıcam. Yada gidicem Elime alıcam telefonları karar vericem artık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Burdan yonlendirmeyle olmaz vatan gibi yerlerden al 1-2 gun nazikce kullan sarj gitmiyorsa begenmefim de iade et ve yerine discovery falan al.
Makale & Editörlük Hizmetleri
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Zenfone 6 büyük olması hoşuma gitti ama baktım çok büyük Zenfone 5 alıcam. Şarjını deneyeceğim. Olmadı discovery 2 alırım. Pek güvenmiyorum ama. :) Telefonu kullanan biri yok mu bana şarjı kötü değil diyecek :)