İnsanların ne için yaptıklarının ne önemi var ki? Kendiniz demişsiniz bu olay çıkmasaydı kim biliyordu bu hastalığı? Kuru kuruya yardım kampanyası başlatılsa kimsenin haberi olmayacaktı. Ama bu sayede bir sürü insan hastalıktan haberdar oldu ve çok büyük miktarda yardım toplandı. Kim başlattı meselesine gelince ALS derneği başlattı. Bu hastalık oldukça yüksek meblağlar gerektiren bir hastalık.
Kusura bakmayın haklı falan değilsiniz. Gazze için, Türkmen kardeşlerimiz için elbette yardım edeceğiz ama bu dünyada destek olunması gereken başka kardeşlerimizi de unutmayacağız. Eğer bu ülkede yapılan bağışları sorgulamak istiyorsanız ALS bağışlarını değil üç cumhurbaşkanı adayı için yapılan 100 milyonlarca tl para yardımını sorgulayın.
Kusura bakmayın haklı falan değilsiniz. Gazze için, Türkmen kardeşlerimiz için elbette yardım edeceğiz ama bu dünyada destek olunması gereken başka kardeşlerimizi de unutmayacağız. Eğer bu ülkede yapılan bağışları sorgulamak istiyorsanız ALS bağışlarını değil üç cumhurbaşkanı adayı için yapılan 100 milyonlarca tl para yardımını sorgulayın.
Bu konuyu üç cumhurbaşkanı adayına nasıl bağladınız hayret doğrusu...