WebDost adlı üyeden alıntı

ASL'den girip siyasi içeriğe kaydıran sizsiniz. İnsanlar Cumhurbaşkanı seçiyor ve o kişinin en iyi şekilde reklamını yapmasını istediği için onlara para yardımı veriyor ve bu yardımların hepsi kişilerin kendi iradesi ile gerçekleşiyor. O parayı verirken ne olacağınıda iyi biliyor. Ben S.Demirtaş'a para vermediysem bir bildiğim var. Ekmeleddin İhsanoğluna verdiğim parayıda bir bilgim var ki veriyorum. Yani insanlardan zorla para almadılar. Bunu tartışmak bile gereksiz. Sonuçta verdiğim üç beş kuruş para (kişi başı) onuda sadece Türk vatandaşları veriyor ve kalan para bana geri dönüyor. Çocuğuma, kardeşime ona buna sıra olarak masa olarak, eğitim olarak, yol olarak bir şekilde bana dönüyor. siz niye şikayetçisiniz bundan?

Bu başlıkta eleştirilen, als hastalarına yapılan yardımlar ve kampanya da insanların iradeleriyle karar verdikleri bir yardım. Burada halk eleştirilmiş ben de seçim yardımlarında halkı eleştirdim. Siyasi içerikli bir mesajımı gösterir misiniz? Dikkat ederseniz ayrım yapmadan üç adayı da kattım. Konuyu açan arkadaş Gazze'den Türkmenler'den bahsetmiş. Onlara yardım yapma konusunu dile getirmiş. Ben de savaştaki kardeşlerimize yapılacak yardımlarla ilgili als den önce seçim yardımlarını eleştirmek daha doğru diye mesaj yazdım. Anlamadan etmeden "cahil" vs ithamlarda bulunuyorsunuz. Mesajınız moderatöre bildirildi.