lostyazilim
tr.link

Yandex masum değil...

28 Mesajlar 4.797 Okunma
acebozum
tr.link

NarKo NarKo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** F**
  • Mesajlar 1356
  • Beğeniler 258 / 147
  • Ticaret 90, (%100)
ben yandex in sayacını kaldırmayı düşünüyorum google dan gelen hitleri saymadığını dşünüyorum google da 2K gösterirken yandex 500 kişi gösteriyor

Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
wmaraci
reklam

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Sitemi yandexe indexler dizinler ve site haritamı yolladıktan sonra bir daha yüzüne bile bakmam doğrusu :) Çünkü reklama önem veriyor yandex kullanıcıların dilediklerini pek önemsemiyor. Google'ın mantığıysa kullanıcı istek ve talepleri daha sonra reklam gelirleri. Yandex şunu yaparsa piyasa da bir yer edinebilir. Adsense gibi güzel bir reklam ağı ile hem kazançlarını arttırabilir hem de kullanılırlığını, destekçisini ve kendisi ile çalışan insan sayısını olumlu yönde etkileyebilir.

Sosyal olan her şey.

Timur Timur Porsuk Medya Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kartograf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 346
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 0, (%0)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Sitemi yandexe indexler dizinler ve site haritamı yolladıktan sonra bir daha yüzüne bile bakmam doğrusu :) Çünkü reklama önem veriyor yandex kullanıcıların dilediklerini pek önemsemiyor. Google'ın mantığıysa kullanıcı istek ve talepleri daha sonra reklam gelirleri. Yandex şunu yaparsa piyasa da bir yer edinebilir. Adsense gibi güzel bir reklam ağı ile hem kazançlarını arttırabilir hem de kullanılırlığını, destekçisini ve kendisi ile çalışan insan sayısını olumlu yönde etkileyebilir.

Hocam nasıl reklama önem veriyor ? Yandex'in reklam sistemi (Yandex.Partner) henüz Türkiye'de aktif değil.
Google'ın kullanıcı istek talepleri demişsiniz de benim Google ile ilgili Türkiye için bir sürü isteğim var. Ve bunları kendilerine iletebilmiş değilim. Çünkü iletişim kurabileceğim bir adresleri bile yok. Türkiye'deki ofisleri ise sadece Adsense için kurulmuş.
Yandex'in öncelikle belirli bir pazar payı elde edip kullanıcı sayısını artırması lazım ki Partner servisini devreye soksun.

www.porsukmedya.com

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

Timur adlı üyeden alıntı

Hocam nasıl reklama önem veriyor ? Yandex'in reklam sistemi (Yandex.Partner) henüz Türkiye'de aktif değil.
Google'ın kullanıcı istek talepleri demişsiniz de benim Google ile ilgili Türkiye için bir sürü isteğim var. Ve bunları kendilerine iletebilmiş değilim. Çünkü iletişim kurabileceğim bir adresleri bile yok. Türkiye'deki ofisleri ise sadece Adsense için kurulmuş.
Yandex'in öncelikle belirli bir pazar payı elde edip kullanıcı sayısını artırması lazım ki Partner servisini devreye soksun.

Hocam istekler dediğim kişiye özel değil zaten kullanıcı hoşnutluğunu sağlamak onlar için daha önemli Google'ın geçmişini araştırıp gelin lütfen.

Sosyal olan her şey.
wmaraci
wmaraci

Timur Timur Porsuk Medya Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kartograf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 346
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 0, (%0)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Hocam istekler dediğim kişiye özel değil zaten kullanıcı hoşnutluğunu sağlamak onlar için daha önemli Google'ın geçmişini araştırıp gelin lütfen.

Google'ın geçmişi hakkında yeterli bilgiye sahibim. Bahsettiğiniz şey sanırım şu;
https://www.google.com.tr/intl/tr/about/
1: Kullanıcıya odaklan; gerisi kendiliğinden gelir.
Başından beri, mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sağlamaya odaklandık. İster yeni bir İnternet tarayıcısı ister ana sayfanın görünümüyle ilgili yeni bir düzenleme tasarlıyor olalım, bunların nihai olarak kendi dahili amaçlarımıza veya sistemimize değil, size hizmet etmesini sağlamaya büyük özen gösteririz.

Şimdi ben bir kullanıcıyım. Google'ın ABD'de sunduğu işe yarar servislerin neredeyse hiçbiri TR'de aktif değil. E bu adamlar Türkiye'deki kullanıcıya odaklanmamış demektir bu. Türkiye'de adam akıllı kullanılan "işe yarar" 3-4 servisi ya vardır ya yoktur. (Harita [ki haritadaki çoğu özellik TR'de aktif değil]-Mail-Arama)
E Yandex zaten bu 3'ünün de alternatifini üstüne katarak Türkiye'deki kulllanıcıya sunuyor.

www.porsukmedya.com

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
Hayatta masum olmayan bir çok şey var hocam. :) yandex ne ki.çok takmagelen birileri reklama tiklarsa olur biter yani

herseyiblogluyorum.blogspot.com

RUZGARBERAT RUZGARBERAT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster | Graphic designer |
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 40 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
yandex candır,

imkansız diyenler hep yanıldılar...

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Geleceğin arama motoru olabileceği ihtimalini önemsiyorum. YANDEX için tüm site sahipleri pozisyon almalı ...

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al