-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Bu konu harbiden bayağı sıktı. Domain alan kendine alıyor, satan kendine satıyor. çok çok sen alma kardeşim. Millet neyin ne olduğunu biliyor. Alıcısı var ki adam satıyor. Zorla sattırmadığıda malum. Şahsen ben alıyorum sürekli. Çünkü para benim domain benim. Sen burda yorum yapamazsın, diyemezsin ".co domain iş yapmaz" diye. Yapanları görüyoruz. Adam .co domainle 3 ayda uçuruyor siteyi. Burada önemli olan uzantı değil siteyi alan(kullanan) kişinin harcadığı bütçedir. Sen git araba.com'u al ama zerre masraf yapma alıntıları doldur. adam gitsin araba.co'yu alsın dünyanın parasını saysın makaleler yazdırsın sonra sen gel de ki ".co domain iş yapmaz". Bırakın bu ayakları. Konu report.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
6 sayfalık konuda kendini ve ferdi şahinden başka kim savunuyor seni? Ben buraya adam toplamıyorum toplasaydım, emin ol wareze dönerdi ve baş edemezdin. @AKDNZ kimdir bilmiyorum öncedende bir kac ticaretimiz oldugunu veya ihalelere katıldıgını hatırlıyorum kimm bana karsı herhangi bir tutumu oldugunuda düşünmüyorum herkes bu konuların neden açıldıgının farkında yönetimde farkında olacaktır buna emin olabilirsin bu kadar dırdır yeterli,
Hayırlı geceler.