lostyazilim
tr.link

.CO Domainler Çok Para Edecek Efsanesi! Paranızı Boşa Harcamayın!

126 Mesajlar 20.647 Okunma
lstbozum
tr.link

Skateboard Skateboard Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 23.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

Sverdlov adlı üyeden alıntı

yakala.co dışında bir .co domain üzerine tutan proje yok gibi zira değerlenecektir ben inanıyorum.

sosyalmedya.co gibi büyük bir projede var
Sverdlov

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

EnderGrafik EnderGrafik Profesyonel Grafik İşleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1340
  • Beğeniler 618 / 619
  • Ticaret 231, (%100)
Bu konu harbiden bayağı sıktı. Domain alan kendine alıyor, satan kendine satıyor. çok çok sen alma kardeşim. Millet neyin ne olduğunu biliyor. Alıcısı var ki adam satıyor. Zorla sattırmadığıda malum. Şahsen ben alıyorum sürekli. Çünkü para benim domain benim. Sen burda yorum yapamazsın, diyemezsin ".co domain iş yapmaz" diye. Yapanları görüyoruz. Adam .co domainle 3 ayda uçuruyor siteyi. Burada önemli olan uzantı değil siteyi alan(kullanan) kişinin harcadığı bütçedir. Sen git araba.com'u al ama zerre masraf yapma alıntıları doldur. adam gitsin araba.co'yu alsın dünyanın parasını saysın makaleler yazdırsın sonra sen gel de ki ".co domain iş yapmaz". Bırakın bu ayakları. Konu report.
Economist

kişi bu mesajı beğendi.

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Skateboard adlı üyeden alıntı

biz bunu önerip yaymaya çalışırken sizin böyle birşey yapmaya hakkınız YOK! gidin kendinize .com domain alın kafanıza göre takılın bu işlere bulaşmayın.Kendimi geçtim Economist hocam bunun ticaretini yapıyor yerinde olsam size yüzde yüz banı yedirtmiştim kurtuluşunuz yoktu dua edin yine insaflı davranıyor.

Söylediklerinizi kale almıyorum. Boşuna kendimi yoramam önceki mesajları okuyun.

Economist adlı üyeden alıntı

Yorum yapmayın, " Yönetim hepsini biliyor. " durumu farkeden yönetim degil, bildiren benim. Bilgilerin güncellenmesini de @Nonloser Süleyman kardeşimiz yapmıştır. Bu durum seni ilgilendirmeyecegi gibi, özel hayatımda yasadıgım herhangi bir bilgide seni ilgilendirmez. Oturun yerinize ve yönetimi bekleyin. Üst yönetime durum bildirildi.

Yerinize oturun vs. gibi tabirler kullanırsanız en son tartışmamızda olduğu gibi yasaklanan siz olursunuz. Bana kalırsa buradan alacağınız tek sonuç gereksiz mesajların silinmesidir. Konu kalır. Adalet bunu gerektirir.

Sueda adlı üyeden alıntı

Peki, anlamıyorum insanların özel hayatları sizi mi geriyor? Foyalarını dökmek demiş. Demek ki, emre gerçekten sizin damarınıza basmış. Yarası var sanırım arkadaşın. Neyse daha fazla cevap vermek istemiyorum. Yönetim gerçekten konuyu inceleceğine ve aradaki parazitleri temizleyeceğine eminim.

Ferdi kardeşim son derece düzgün bir insandır ancak sinirlenmiş orda. Yönetim konuyu değerlendirecektir.

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Söylediklerinizi kale almıyorum. Boşuna kendimi yoramam önceki mesajları okuyun.

Yerinize oturun vs. gibi tabirler kullanırsanız en son tartışmamızda olduğu gibi yasaklanan siz olursunuz. Bana kalırsa buradan alacağınız tek sonuç gereksiz mesajların silinmesidir. Konu kalır. Adalet bunu gerektirir.

Ferdi kardeşim son derece düzgün bir insandır ancak sinirlenmiş orda. Yönetim konuyu değerlendirecektir.

Kötüle karala sonra yorumlar silinsin. Eğer adalet yerini bulacaksa ban yemelisiniz. Yine de yönetimin kararı bundan 1 2 gün öncede aynı olay oldu. 1 de affediler ama 2 de ban olması gerekir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

EnderGrafik adlı üyeden alıntı

Bu konu harbiden bayağı sıktı. Domain alan kendine alıyor, satan kendine satıyor. çok çok sen alma kardeşim. Millet neyin ne olduğunu biliyor. Alıcısı var ki adam satıyor. Zorla sattırmadığıda malum. Şahsen ben alıyorum sürekli. Çünkü para benim domain benim. Sen burda yorum yapamazsın, diyemezsin ".co domain iş yapmaz" diye. Yapanları görüyoruz. Adam .co domainle 3 ayda uçuruyor siteyi. Burada önemli olan uzantı değil siteyi alan(kullanan) kişinin harcadığı bütçedir. Sen git araba.com'u al ama zerre masraf yapma alıntıları doldur. adam gitsin araba.co'yu alsın dünyanın parasını saysın makaleler yazdırsın sonra sen gel de ki ".co domain iş yapmaz". Bırakın bu ayakları. Konu report.

anlamıyor ki hocam boşverin takılsın kendi halinde

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

google'ye sosyalmedya ve yakala kelimelerini yazın sonra konuyu report edip kapatın bence :D

senin kafandan istiyorum.
contentwriter FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

depresan adlı üyeden alıntı

senin kafandan istiyorum.

iste belki işe yarar :)

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
6 sayfalık konuda kendini ve ferdi şahinden başka kim savunuyor seni? Ben buraya adam toplamıyorum toplasaydım, emin ol wareze dönerdi ve baş edemezdin. @AKDNZ kimdir bilmiyorum öncedende bir kac ticaretimiz oldugunu veya ihalelere katıldıgını hatırlıyorum kimm bana karsı herhangi bir tutumu oldugunuda düşünmüyorum herkes bu konuların neden açıldıgının farkında yönetimde farkında olacaktır buna emin olabilirsin bu kadar dırdır yeterli,

Hayırlı geceler.

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

anlamıyor ki hocam boşverin takılsın kendi halinde

Ben bu kadar tarafsız düşünemeyen insanı bir arada görmedim. Çok basit bir açıklama yapıyorum. Diyorum ki bakın .co projelendirilirse iş yapar. Ama al sat için çok çok çok jenerik bir alan adınız yoksa getirisi olmaz. İnsanlar org uzantıya bile para vermiyor.

JrFree JrFree . Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 30, (%100)
Konuyu neden bu kadar uzattınız? FilmleriTV sadece görüşlerini bildirmiş. daha bugün co domaini reglettim tam tersine beni destekledi.

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Sağlam domain çok daha fazlasını hak ediyor:)
FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al