lostyazilim
tr.link

Ücretli Olarak Sosyal Ağ Scripti Sağlayacak Firma?

19 Mesajlar 2.247 Okunma
lstbozum
tr.link

bloggerim bloggerim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Evet, Türkçe dil paketi yok. Ben de alıcaktım vazgeçtim, almış olsaydım Türkçe'ye çevirirdim.

Ek Olarak:

Warez link paylaşıyorsunuz hocam o script ücretli ondan.

Ben aldıktan sonra. Ücret karşılığında Türkçe'ye çevirir misiniz? Çeviriyorum ben fakat her tarafı tamamen Türkçeleştiremiyorum maalesef :o

wmaraci
reklam

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

bloggerim adlı üyeden alıntı

Ben aldıktan sonra. Ücret karşılığında Türkçe'ye çevirir misiniz? Çeviriyorum ben fakat her tarafı tamamen Türkçeleştiremiyorum maalesef :o

Tabii ki olur, neden olmasın.

• Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

Tabii ki olur, neden olmasın.

Aldıktan sonra sizinle iletişime geçeceğim hocam :)

• Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

bloggerim adlı üyeden alıntı

Aldıktan sonra sizinle iletişime geçeceğim hocam :)

Tamam hocam skype adresinizi gönderirseniz eklerim oradan görüşürüz.

wmaraci
wmaraci

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

Ferdi abi sana bir şey sormaya utanıyorum ama ben 0 dan sosyal ağ scripti kodlatmak istiyorum. Ne kadardır? Nereden almalıyım?

isagold isagold WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek web sitesi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 381
  • Beğeniler 65 / 82
  • Ticaret 36, (%100)
Turkce olsa alirdim bende ...video gorusmede olan bu tarz script var mi ?

• Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)

Tamam hocam :)

• Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Kerim Yaman adlı üyeden alıntı

Ferdi abi sana bir şey sormaya utanıyorum ama ben 0 dan sosyal ağ scripti kodlatmak istiyorum. Ne kadardır? Nereden almalıyım?

0'dan script kodlatması o kadar basit birşey değil. Yani ilk önce aklındakileri bir kağıt parçasına dökmen gerekiyor. Sonra kendine bir sunum hazırlaman gerekiyor, karşı tarafa sunmak için. Bir firmaya gidiyorsun, adama diyorsun ki kardeşim ben sosyal ağ scripti kodlatacağım adamın sana ilk söyleyeceği şey nasıl birşey olucak. Sen de hemen aklındakileri anlatırsın ya da daha önce sunum yapmışsındır bunu verirsin adam açar dosyalara bakar sana fiyat belirler. Bu sosyal ağ açma olayı diğer sitelere benzemez. Çok yüksek meblağların olması gerekiyor. Farklı farklı ülkelerde CDN'lerin olması gerekiyor. Sunucu biryerde kesildiği zaman bütün site bir anda gitmesin diye CDN'ye ihtiyacınız var. Hadi diyelim herşeyi yaptırdınız sosyal ağ scripti elinizde herşeyiniz hazır. En önemli etken bu ülkede facebook varken iş yapmanız oldukça zor hatta çok çok zor. Çünkü insanlar hadi kalkın facebook'tan gidiyoruz diyemiyorlar. Facebook'ta takılanların çoğu da k.bakmayın ama kızlara laf atan gerizekalı tipler. Nerede güzel kız görseler, abaza gibi mesaj yazarlar. O yüzden tavsiyem ya facebook'u yerle edecek bir proje yapman gerekiyor ya da insanları çekmek için siteye kızları toplaman gerekiyor. Her ikisine de yapamam diyorsan bu işe hiç bulaşma. Bu işlerle uğraşan bir kişide benim ama ben takılıyorum öyle facebook'a ya da twitter'a kafa tutma gibi bir düşüncem de yok olamaz da zaten. Facebook'u geçmek istiyorsan bütün televizyon ve radyo kanallarına 20 saniyelik bir reklam vermen gerekiyor. Eğer böyle birşey yapabilirsen işte o zaman gerçekten bir sosyal ağın CEO'su olabilirsin. Umarım açıklayıcı olmuşumdur, kolay gelsin.

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

0'dan script kodlatması o kadar basit birşey değil. Yani ilk önce aklındakileri bir kağıt parçasına dökmen gerekiyor. Sonra kendine bir sunum hazırlaman gerekiyor, karşı tarafa sunmak için. Bir firmaya gidiyorsun, adama diyorsun ki kardeşim ben sosyal ağ scripti kodlatacağım adamın sana ilk söyleyeceği şey nasıl birşey olucak. Sen de hemen aklındakileri anlatırsın ya da daha önce sunum yapmışsındır bunu verirsin adam açar dosyalara bakar sana fiyat belirler. Bu sosyal ağ açma olayı diğer sitelere benzemez. Çok yüksek meblağların olması gerekiyor. Farklı farklı ülkelerde CDN'lerin olması gerekiyor. Sunucu biryerde kesildiği zaman bütün site bir anda gitmesin diye CDN'ye ihtiyacınız var. Hadi diyelim herşeyi yaptırdınız sosyal ağ scripti elinizde herşeyiniz hazır. En önemli etken bu ülkede facebook varken iş yapmanız oldukça zor hatta çok çok zor. Çünkü insanlar hadi kalkın facebook'tan gidiyoruz diyemiyorlar. Facebook'ta takılanların çoğu da k.bakmayın ama kızlara laf atan gerizekalı tipler. Nerede güzel kız görseler, abaza gibi mesaj yazarlar. O yüzden tavsiyem ya facebook'u yerle edecek bir proje yapman gerekiyor ya da insanları çekmek için siteye kızları toplaman gerekiyor. Her ikisine de yapamam diyorsan bu işe hiç bulaşma. Bu işlerle uğraşan bir kişide benim ama ben takılıyorum öyle facebook'a ya da twitter'a kafa tutma gibi bir düşüncem de yok olamaz da zaten. Facebook'u geçmek istiyorsan bütün televizyon ve radyo kanallarına 20 saniyelik bir reklam vermen gerekiyor. Eğer böyle birşey yapabilirsen işte o zaman gerçekten bir sosyal ağın CEO'su olabilirsin. Umarım açıklayıcı olmuşumdur, kolay gelsin.

Çok teşekkürler. Skype ekledim bir kaç sorum daha olacakta.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al