-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba.
Öncelikle şunu söyleyeyim. Facebookta vs. vücut geliştirme gurupları kurulup gençler oralarda çok soru soruyor. Program istiyorlar vs. Cevap verenler ise yine çoğunlukla belgesi olmayan kişiler. Benim gibi 2-3 yıldır fitness yapan kişiler. Bu eksikliği gidermek için Belgeli Profesyonel bir antrenörün editörlük yaptığı bir site açmayı uygun buldum.
Domain: antrenmanim[dot]com
Kurulacak site: Evde vücut geliştirme - fitness antrenman programı, sokakta vucüt geliştirme - fitness antrenman programı, salonda vücut geliştirme - fitness antrenman programlarının paylaşılacağı bir site olacak.
Bu programlar Porfesyonel antrenör tarafından yazılacak.
Sitede ayrı bir formda ise kişiye özel antrenman programı yazılabilecek fakat bu ücretli olacak. Bu program kişinin kilo boy yaş yağ kas oranı bilgilerine göre yazılacak. Haliylede ücretli olacak.
Yazılan programlara profesyonel bir spor salonu ortamında, dışarıda parkta ve evde uygulamalı videolar çekilerek hareketler gösterilecek. Bunda tam emin değilim. Tabii ki her program için çekmeyeceğiz.
Sorularım:
Reklam için kaç liralik bütçe gerekir?
Domain uygun mu?
Sizin fikirleriniz nelerdir?
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
vg ile ilgileniyorsanız youtubeda illa bu tür kanallarda gezinmişsiniz. yabancılar bu işi ytde gayet profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyor.
fikriniz güzel. youtube + site + mobil uygulama ile iyi yerlere gelebilirsiniz.
örneğin benim telefonda vücut geliştirme programı satan bir uygulama var. oradan en az 50 liralık ıvır zıvır döküman almışımdır.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
şimdi bu mecranın içine bende dahilim kaç yıldır bu sporları hem araştırıyorum hemde ufakda olsa yapmaya çalışıyorum öncelikle fitingo tarzı bir script gerekli yani ona benzer bir script yapman gerekir ki orjinal ve kaliteli olduğunuz belli olsun wordpress veya hazır sistemlerle olacak iş değil çünkü onun harici telefondan kullanıcı takip sistemi olmalı sitesiniz kullanıcı ne yemiş ne antreman yapmış bir sonraki program için yeterli güç seviyesine ulaşmışmı vs bunları göstericek moderin bir görünüme sahip program olmalı , hocalarının kalitesini göstermek için illaki sitende o hocaları tanıtman gerek ve yaptığı işleri videolu göstermen gerek.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
CezaLet adlı üyeden alıntı
Zaten script yazdıracağız. Antrenmanıda tanıtan bir bölüm olacak. Bugün hocamla görüşeceğim bütçe ayırırım derse script yazdıracağım. Daha onun araştırmasına girmedim. Fakat scriptde takip bölümü olur mu bilemem. Olsa bile nasıl işleyecek?
Bizim amacımız online spor salonu oluşturmak değil, sadece fitness ve beslenme programı yazmak. Yani yazdıktan sonra takip edemeyiz. Çünkü Hoca zaten salonda bütün gün bir de sitedekileri takip edemez. İnşallah anlatabilmişimdir.
Script yazdırılacak. Peki bu scriptde neler olmalı bir listesini çıkartabilri miyiz? Bir kullanıcı program yazılan bir sitede ne ister?
yanlış anlamayın ama hocam takip sistemli birşey olmucaksa adam niye sizden ücretli program alsınki bakın personel traning önemli bir konudur ve program yazıyorsa takip etmek zorundadır.
bu personel traning konusunu iyi bir araştır sonradan başın belaya girmesin.
sadece program ve diyet listeli vs paylaşcaksan diyer web sitelerinden bir farkın olacağını düşünmüyorum ? farklılık yaratmak için arkanda hocan varsa böyle bir işe giriş yada body portalı tarzında hangi hareket nasıl yapılır madbarz.com gibi antreman programı oluştur sitene özgü
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
CezaLet adlı üyeden alıntı
Hocam takip derken tabii ki programı verdikten sonra ikinci programı 1. programa göre yazacağız. Ama şu olmayacak her saat kullanıcı ile konuşmayacağız veya şu an ne yapıyorsun neyi yaptın demeyeceğiz. Kullanıcı 2. programı almak isterse zaten 1. programı uygulamış demektir. ha uygulamamışsa programı alırken not bölümüne şunları şı kadar yaptım veya yapamadım yazar. Bizde 2. programı ona göre yazarız ona.
Benim sizi şöyle anladım: her saat kullanıcı ile etkileşimde olunacak ve bilgi transferi olacak cinsinden.
işte beni anlamadınız :) siteniz bunu sağlasınki kullanıcıyla konusmaya gerek kalmadan telefondan program sayesinde kendi ne yaptıysa girsin anlık olarak sonra da sistemde hocan bakar bunu bunu yapmıs bu duruma şu kiloya gelmiş şişmansa hala yeteri kadar cardiyo yapmamışsa cardiyoya yönelik çalışma ekler zayıfsa aylık alması gereken kiloyu almışsa ona göre yazar demek istediğim bu hani böyle bir sistemi yaparsanız büyük bir fark yaratmış olursunuz ve kullanıcılar sitenizde daha çok takılır :)