-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
CezaLet adlı üyeden alıntı
Düşününce, dediğiniz hoca kullanıcı ilişkisi olmadan yapılabilir evet. Kullanıcı aldığı programı yaptığı set ve tekrarları, ağırlıkları, bekleme sürelerini yazarak sisteme girebilir. Bu sisteme kaydolur kullanıcı profilinde. Hoca gün sonunda girip bakar. Yarının programını bu bilgilere göre yazar. Evet bu şekilde çok mantıklı. Şimdi doğru anlamış mıyım hocam?
Şuan doğru anladınız kızmayın hani güzel bir projeye başlangıç yapmak istiyorsunuz bende bir kullanıcı olarak projenizi canı gönülden desteklemek isterim onun için genelde salona gittiğimde sıkıntısı çekilen durumlardan biri budur :)
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
CezaLet adlı üyeden alıntı
Kızmak mı, ne kadar çirkin bir kelime.Tam tersine ben mahçup oldum anlamadığım için :) Sizin gibi kişiler doğru yola sokuyor projeleri. Bende bir hocanın yanında yetiştim fitness alanında. Hocamla abi kardeş gibi olduk dergi falan çıkarttık hatta yaşadığım yerde. Artık bu işlere girmesi gerek. Diğer hocalar youtube da kitlesini oluşturdu. Neden onun kitlesi omlasın ki :) Bugün provam olmazsa konuşmaya gideceğim.
Script için ise bir siteye mail atıyorum istediklerimi. Bir fiyat çıkartsınlar.
Bencede bu alanda kendini tanıtmak herşeyden önce geliyor bu güzel yolda umarım istediğinizi alırsınız :) site aktif olunca pm ile bildirirseniz kullanıcı olarak rol almak isterim :)
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain olarak pek fazla önemli değil aslında. Saçma bir domain ile içeriği kaliteli siteler hazırlayabilirsiniz. Tasarım da önemli tabiki.
Siz ikisini birden yapabilirseniz iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum.
Çünkü çok fazla yatırım yapılan bir kategori değil.
İyi bir tasarım+Reklam 1000 TL ile boyutlandırılabilir. Fiyatı +- orası size kalmış bir şey.
Başarılar dilerim.