lostyazilim
tr.link

Fitness Antrenman Yazdırma Sitesi

21 Mesajlar 2.145 Okunma
lstbozum
tr.link

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

işte beni anlamadınız :) siteniz bunu sağlasınki kullanıcıyla konusmaya gerek kalmadan telefondan program sayesinde kendi ne yaptıysa girsin anlık olarak sonra da sistemde hocan bakar bunu bunu yapmıs bu duruma şu kiloya gelmiş şişmansa hala yeteri kadar cardiyo yapmamışsa cardiyoya yönelik çalışma ekler zayıfsa aylık alması gereken kiloyu almışsa ona göre yazar demek istediğim bu hani böyle bir sistemi yaparsanız büyük bir fark yaratmış olursunuz ve kullanıcılar sitenizde daha çok takılır :)

Düşününce, dediğiniz hoca kullanıcı ilişkisi olmadan yapılabilir evet. Kullanıcı aldığı programı yaptığı set ve tekrarları, ağırlıkları, bekleme sürelerini yazarak sisteme girebilir. Bu sisteme kaydolur kullanıcı profilinde. Hoca gün sonunda girip bakar. Yarının programını bu bilgilere göre yazar. Evet bu şekilde çok mantıklı. Şimdi doğru anlamış mıyım hocam?
Zuperman

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
reklam

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Düşününce, dediğiniz hoca kullanıcı ilişkisi olmadan yapılabilir evet. Kullanıcı aldığı programı yaptığı set ve tekrarları, ağırlıkları, bekleme sürelerini yazarak sisteme girebilir. Bu sisteme kaydolur kullanıcı profilinde. Hoca gün sonunda girip bakar. Yarının programını bu bilgilere göre yazar. Evet bu şekilde çok mantıklı. Şimdi doğru anlamış mıyım hocam?

Şuan doğru anladınız kızmayın hani güzel bir projeye başlangıç yapmak istiyorsunuz bende bir kullanıcı olarak projenizi canı gönülden desteklemek isterim onun için genelde salona gittiğimde sıkıntısı çekilen durumlardan biri budur :)

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Şuan doğru anladınız kızmayın hani güzel bir projeye başlangıç yapmak istiyorsunuz bende bir kullanıcı olarak projenizi canı gönülden desteklemek isterim onun için genelde salona gittiğimde sıkıntısı çekilen durumlardan biri budur :)

Kızmak mı, ne kadar çirkin bir kelime.Tam tersine ben mahçup oldum anlamadığım için :) Sizin gibi kişiler doğru yola sokuyor projeleri. Bende bir hocanın yanında yetiştim fitness alanında. Hocamla abi kardeş gibi olduk dergi falan çıkarttık hatta yaşadığım yerde. Artık bu işlere girmesi gerek. Diğer hocalar youtube da kitlesini oluşturdu. Neden onun kitlesi omlasın ki :) Bugün provam olmazsa konuşmaya gideceğim.

Script için ise bir siteye mail atıyorum istediklerimi. Bir fiyat çıkartsınlar.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

Kızmak mı, ne kadar çirkin bir kelime.Tam tersine ben mahçup oldum anlamadığım için :) Sizin gibi kişiler doğru yola sokuyor projeleri. Bende bir hocanın yanında yetiştim fitness alanında. Hocamla abi kardeş gibi olduk dergi falan çıkarttık hatta yaşadığım yerde. Artık bu işlere girmesi gerek. Diğer hocalar youtube da kitlesini oluşturdu. Neden onun kitlesi omlasın ki :) Bugün provam olmazsa konuşmaya gideceğim.

Script için ise bir siteye mail atıyorum istediklerimi. Bir fiyat çıkartsınlar.

Bencede bu alanda kendini tanıtmak herşeyden önce geliyor bu güzel yolda umarım istediğinizi alırsınız :) site aktif olunca pm ile bildirirseniz kullanıcı olarak rol almak isterim :)

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Bencede bu alanda kendini tanıtmak herşeyden önce geliyor bu güzel yolda umarım istediğinizi alırsınız :) site aktif olunca pm ile bildirirseniz kullanıcı olarak rol almak isterim :)

Reklam ise youtube ile mümkün bana göre. Sonra siteye kullanıcı gelir zaten. Birde bilindik sitelere reklam verirsek iyi olur. Tabi bunlar için ilk önce harcama yapmak gerek. Hocamı ikna edebilirsem PM yi atarım size :)
Zuperman

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)
Domain olarak pek fazla önemli değil aslında. Saçma bir domain ile içeriği kaliteli siteler hazırlayabilirsiniz. Tasarım da önemli tabiki.
Siz ikisini birden yapabilirseniz iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum.
Çünkü çok fazla yatırım yapılan bir kategori değil.
İyi bir tasarım+Reklam 1000 TL ile boyutlandırılabilir. Fiyatı +- orası size kalmış bir şey.
Başarılar dilerim.

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

easlanhan adlı üyeden alıntı

Domain olarak pek fazla önemli değil aslında. Saçma bir domain ile içeriği kaliteli siteler hazırlayabilirsiniz. Tasarım da önemli tabiki.
Siz ikisini birden yapabilirseniz iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum.
Çünkü çok fazla yatırım yapılan bir kategori değil.
İyi bir tasarım+Reklam 1000 TL ile boyutlandırılabilir. Fiyatı +- orası size kalmış bir şey.
Başarılar dilerim.

Script yazdıracağım sıfırdan hocam. 1000 lira tutsa amenna. ama 3 binden aşağı yapılacağını sanmıyorum bakalım fiyat bekliyorum.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

• Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)

Script yazdıracağım sıfırdan hocam. 1000 lira tutsa amenna. ama 3 binden aşağı yapılacağını sanmıyorum bakalım fiyat bekliyorum.

O zaman dediğiniz gibi fiyatta ciddi bir oynama olabilir.
Tavsiyem flash tasarım yaptırın.

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

easlanhan adlı üyeden alıntı

O zaman dediğiniz gibi fiyatta ciddi bir oynama olabilir.
Tavsiyem flash tasarım yaptırın.

Flash hiç yaptırmadım ve kullanmadım hocam. Bana sıcak gelmiyor. jQuery destekli php script görsel olarak hoş olabilir. Zaten flat bir tasarım flash tasarımdan daha iyi durur gibime geliyor sizce?

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

• Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)

Flash hiç yaptırmadım ve kullanmadım hocam. Bana sıcak gelmiyor. jQuery destekli php script görsel olarak hoş olabilir. Zaten flat bir tasarım flash tasarımdan daha iyi durur gibime geliyor sizce?

Olabilir alternatifler var tabiki. Bazı program ve uygulamalar ile flat tasarımı telefona da entegre ederseniz daha güzel olur. İnsanlar cep telefonundan girip uygulamalarınız ile antrenmanlarını takip edebilirler siteniz üzerinden.
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al