Herkese merhaba. Öncelikle yazının tamamını okumanızı rica edeceğim. Çok uzatmadan sonlandıracağım. Forumda her kesimden, her işten, her yaştan insanlar,kardeşlerimiz var. Hayatım boyunca hiç bir zaman bir konuyu baltalamadım,baltalamam. En fazla yaptığım şey PM yoluyla "geliştirilmeli,değiştirilmeli" demişliğim vardır. Bunu konuya kibarca ve kırıcı kelime kullanmadan yazdığımda oldu. Ama görüyorum ki forumun içinde sırf baltacılık için dolaşan. Her konudan, her başlık altında insanları aşağılayan ve onların emeklerini, şevklerini,heveslerini ve daha da önemlisi kalplerini kıran insanlarla dolu. Bunlara yönetimin bir standart getirmesi gerekli değil, şart!.
Kendimden örnek vermem gerekirse imzamda ki konudan bu hafta içinde başımdan geçen bir olayı örnek göstermem gerekiyor. Biliyorsunuz ki forum üyelerinin ihtiyaçlarını bir parçada olsa giderebilmek amacıyla bazı çalışmalar yapıyorum. Ücretli yaptıklarımın yanında söylenmez ama hayır işi yaptğımda oluyor. Çünkü çoğu kardeşimiz öğrenci ve imkanları sınırlı. Bir gece birden 3 kişi aynı dakikada Konumu sabote etmeye ve güya delilleriyle, aşağılayıcı ve yalanlarla dolu yorumları yazmaya başladı. Sonucu açıklayayım hemen hiç uzatmadan. Moderatör tarafından haklı bulundum. Çünkü sahte delillerini çürütecek sayısız orjinal delilim mevcuttu. Kimse konumu sabote edemez, ettirmem. Çünkü yaptığım yanlış bir şey yok. Bunu onlarda biliyor. Ama 3 kuruş kazanabilmek için başka ticaret konularını sabote etmeleri onur kırıcı. Bu sadece benim değil neredeyse her üyenin başına geliyor. Domain satanından sitesi hakkında yorum bekleyene, Tema çizeninden makale yazanına kadar. Lütfen bana katılanlar bu konuya destek olsun. Buradan yönetime sesimizi duyurmak istiyorum. Bu konu hakkında WMaracı'na yakışan bir sonuç çıkması dileğiyle hepinize yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

@admin
@mukim
@veysel
@çağrı