lostyazilim

Spor Bloğu İçin yazar arıyorum

17 Mesajlar 2.856 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

barikart barikart WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Şartım şurtum yok spor konusunda bir kaç birşey söleyebilen sitenin iletişim bölümünden bana ulaşsın site blogger tabanlı bir sitedir amacım bir kaç kişi toplayıp siteyi güncel tutmak bir kaç yazar arkadaş bulabilirsen siteye domain name alıp ciddi bir isim vermek ben siteyi para kazanmak amaçlı kurmadım ama ileriye dönük para kazanılabileceğine inanıyorum para kazanırsam yazarlar arasında pay edecem. Şimdiden ilginiz alakanız ve yardımlarınız için teşekkürler.
Site :http://tr-futboll.blogspot.com.tr/

wmaraci
reklam

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
öyle yazar bizde bulsak:) adam onu bekleyene kadar kendim site kurarım diyor hocam bence mantıklı olanıda bu:)

• Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
doğru söylüyorsun da benim amacım "tek konu farklı fikirler" oluşturmak. işin içinde para olmayınca kimse ilgilenmiyor. Bi şansımı deniyeyim dedim :)

fanofdidier fanofdidier Makale üreticisi Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 11, (%100)
hocam açık konuşmak gerekirse çok şey istiyorsunuz. benim de bu tarz bir site açmak planlarım arasında var ama uzun süre para kazanmak zor olacağından size ortak olmak isteyen pek kişi olmayacaktır. Daha bir domain bile almamanız da sizin işinizi daha da zor kılacaktır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
sorun domainse bir günlük iş ama adam bulamadıktan sonra. Dediğin gibi domain olmayınca ciddiye alınmıyorsunuz ama sorun yazarlığın parasız olması.

YusufCelik YusufCelik Öğrenmeyi Seviyor... Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 41 / 56
  • Ticaret 4, (%100)

barikart adlı üyeden alıntı

doğru söylüyorsun da benim amacım "tek konu farklı fikirler" oluşturmak. işin içinde para olmayınca kimse ilgilenmiyor. Bi şansımı deniyeyim dedim :)

Sanırım bunu C-Uruc için yazdınız fakat alıntılamadığınızdan kendisinin bu mesajdan haberi yok.Eğer cevapladığınız kişinin cevabınızı görmesini istiyorsanız "Alıntıla" ya basın ;)

günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer

• Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Yusuf Çelik adlı üyeden alıntı

Sanırım bunu C-Uruc için yazdınız fakat alıntılamadığınızdan kendisinin bu mesajdan haberi yok.Eğer cevapladığınız kişinin cevabınızı görmesini istiyorsanız "Alıntıla" ya basın ;)

aa aklıma gelmedi hiç, chat yaparmış gibi yazıyom :)

Ek Olarak:

C-Uruc adlı üyeden alıntı

öyle yazar bizde bulsak:) adam onu bekleyene kadar kendim site kurarım diyor hocam bence mantıklı olanıda bu:)

fanofdidier fanofdidier Makale üreticisi Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 11, (%100)

sorun domainse bir günlük iş ama adam bulamadıktan sonra. Dediğin gibi domain olmayınca ciddiye alınmıyorsunuz ama sorun yazarlığın parasız olması.

hocam domain almak basit iş ama işin ciddiyeti açısından önemli. Ayrıca dediğiniz gibi millet size ücretsiz yazacağına makalesini yazıp satabilir değil mi :) Demek istediğim bu.

• Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

fanofdidier adlı üyeden alıntı

hocam domain almak basit iş ama işin ciddiyeti açısından önemli. Ayrıca dediğiniz gibi millet size ücretsiz yazacağına makalesini yazıp satabilir değil mi :) Demek istediğim bu.

doğru söylüyorsun bende yapacak bir site bulamadım nereden başlayacağımı bilmiyorum özgün bir site projesi düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

doğru söylüyorsun bende yapacak bir site bulamadım nereden başlayacağımı bilmiyorum özgün bir site projesi düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.

hocam yanlış anlamayın ama ben mantıklı olanı söylüyorum. Amacım konunuzu baltalamakta değil. Bunu siz olsanız kabul eder misiniz? Bir siteye aylarca yazı yazacaksınız. O site kazanmaya başladığında daha eski borçlarını ödeyemez bir kazanç elde etmiş olacak. Kişi yazı yazıp sizin kazanmanızı bekleyecek. :) Ya siz güvenilir biri değilseniz? :) Bunlar olası sebepler. Hem insanlar yazdıkları makaleyi hemen satıp parasını almak varken neden size yazıp aylarca beklesin? Ya site kapanırsa, birşey olursa. İnsanlar bunu düşünür. En basiti derki ben o kadar bekleyeceksem kendim site kurarım, kendi sitemin kazanmasını beklerim der. Site kurmak yada kurdurtmak bu kadar basitken. Yani demek isteyecem şu ki kimse babasına güvenmez olmuş size yada bana böyle birşey için neden güvensin. Hiçbir şekilde konunuzda mantık yok (sırf sizi eleştirmek için demiyorum emin olun). Ancak boş yere zamanınızı harcarsınız böyle şeylerle :)

Ek Olarak: Site kuracaksanızda bildiğimiz kadarıyla yol göstermeye çalışırız.

Ek Olarak: Makalenin 100 kelimesi 1 lira. Sizin şartlarınızı kabul edecek arkadaşlar varsa ben hemen 10 arkadaşa iş veririm hemde 100 kelime 1.5 liradan. Hatta 2 lira deyin yine çıkmaz:)
fanofdidier

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al