ahmetkocabiyik adlı üyeden alıntı

Kardeşim eline sağlık gayet güzel bir yazı olmuş. Benim bi sorum olcak css konusunda ne kadar css hatamız az olursa seo için + puan olur bizim için demişsin. Yalnız ben genel bir analiz yapıyorum belirli kelimelerde kafaya oynayan sayfalarda neredeyse hiçbiri css valid test ten geçemiyor. Onu bıraktım http://themes.muffingroup.com/caffeine/ bu tema seo için oldukça iyi temalardan biri olduğu söyleniyor ama css valid teste soktuğunuzda bir ton hata alıyorsunuz. Madem bu tema seo uyumlu zaten themeforest ta bu tema seo ready diye geçiyor neden css valid den bir çok hata alıyor. Ben mi yanlış yerden test ediyorum (Kullandığım site http://jigsaw.w3.org/css-validator/)


Hocam test ettiginiz site zaten global ve resmi bir sirketin sitesi tema konusunda yorum yapamayacağım themeforestin de bir bildigi vardir diye dusunuyorum cunku iyi musterilere sahip global bir firma


Ek olarak hocam tesr ettiginiz site csste kodlama sorunu olmasa bile w3 standartlarına uymayan kodları yakalamış olabilir.css de kodlama hatası 0 gozuken sitem w3 standartlarina uymayan bir kac kod icerdigi icin bendede hata yakaliyor.